«Με ροτέισον κόντρα στη σκληρή Ξάνθη»

21:50 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το θέμα για τους Βέλγους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Σταντάρ Λιέγης είναι αν ο Γκάι Λουζόν θα κάνει ροτέισον στον αυριανό (8/8) αγώνα με την Ξάνθη στο "Maurice Doufrasne", στο πλαίσιο του μεταξύ των δύο ομάδων επαναληπτικού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Ισραηλινός τεχνικός της Σταντάρ, λοιπόν, δεν τους. χάλασε το χατίρι και παραδέχθηκε ορθά κοφτά ότι θα κάνει ροτέισον.

«Πρέπει να κάνουμε

αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη, αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να τα πάμε καλά στη συνέχεια στο βέλγικο πρωτάθλημα. Ροτέισον κάναμε μετά τον αγώνα με τη Ρέικιαβικ και κερδίσαμε στο Βέλγιο, το ίδιο κάναμε και στον πρώτο αγώνα στην Ξάνθη και κερδίσαμε, όπως και στον αγώνα με τη Λιρς και πάλι κερδίσαμε. Όλοι οι παίκτες είναι υπολογίσιμοι, οπότε θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν με την Ξάνθη», είπε ο Λουζόν.

Και πρόσθεσε: «Η Ξάνθη είναι σκληρή ομάδα και πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά το παιχνίδι. Πρέπει να φτάσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από τη δική του πλευρά, ο μέσος της Σταντάρ Λιέγης, Μπεγιένς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως κάναμε στην Ξάνθη, για να φτάσουμε ξανά στη νίκη. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, αλλά και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας στην επίθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα