Με ψηλά το κεφάλι η Ρούμπιν (VIDEO)

20:56 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ- ΤΣΕΛΣΙ: 3-2 (1-3)
Γήπεδο: Λουζνίκι

Τουλάχιστον η Ρούμπιν τα πάλεψε. Οι Ρώσοι επικράτησαν της Τσέλσι με 3-21 σε ένα εντυπωσιακό ματς και αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι από το Europa League. στους τέσσερις οι Τσέλσι που μετά από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι βρίσκονται κοντά σε ακόμη ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Το ματς είχε τρομερό ρυθμό από το πρώτο κιόλας λεπτό και στο 3' το σουτ του Ερεμένκο κόντραρε σε σώματα ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η Τσέλσι άνοιξε το σκορ. Ο Τόρες έφυγε στην κόντρα και τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Ριζίκοφ που έκανε έξοδο. Το ματς δεν είχε όμως καλό ρυθμό και η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 39'. Ο Κασάεφ πέρασε όποιον... βρήκε μπροστά του, πάτησε τη μπάλα στον Ερεμένκο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε εύκολα ο Τσεχ. Η Ρούμπιν έφτασε κοντά στο γκολ και στο 45', με τον Καραντενίζ να σουτάρει από πλάγια και τον Τσεχ να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση.

Τα ματς ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό ο Μαρκάνο με κεφαλιά έκανε τα 1-1 μετά από κόρνερ. Ωστόσο στο 55' η Τσέλσι απάντησε, με τον Μόουσες να κάνει το ένα-δύο με τον Ραμίρες και να πλασάρει ιδανικά τον Ριζίκοφ, γράφοντας το 2-1. Οι Ρώσοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 61ο λεπτό ο Καραντενίζ με νέα κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 65' ο Μαρκάνο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσεχ. Η Ρουμπίν πέτυχε και 3ο γκολ στο 75ο λεπτό με πέναλτι του Νάτχο, το οποίο κέρδισε ο Ριαζάντσεφ από τον Αθπιλικουέτα, ενώ στο 81ο λεπτό ο Ροντόν έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Τσεχ.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Ριζίκοφ, Κουζμίν (46' Καλέσιν), Ανσάλντι, Σέζαρ, Νάβας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ (66' Ντιαντιούν), Κασάεφ (73' Ριαζάντσεφ), Καραντενίζ, Ερεμένκο, Ροντόν

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Φερέιρα, Άκε, Ραμίρες (60' Μίκελ), Λάμπαρντ (90' Ιβάνοβιτς), Μόουζες, Μπεναγιούν (76' Όσκαρ), Τόρες

Keywords
Τυχαία Θέματα