Με πίστη για την ανατροπή η ΑΕΚ

21:22 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη πίστη για την ανατροπή του σκορ απέναντι στον Διομήδη και γι' αυτό η προετοιμασία για τη ρεβάνς της 16ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζεται με φουλ ρυθμούς. Παίκτες και τεχνικό τιμ στοχεύουν στο να παρουσιαστούν καλύτεροι και να δείξουν το μαχητικό πρόσωπο με το οποίο τους έχει γνωρίσει ο κόσμος.

Μάλιστα και οι οπαδοί της Ένωσης επιθυμούν

να δώσουν βροντερό «παρών» και ήδη η ζήτηση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς της αναμέτρησης στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας είναι μεγάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο επαναληπτικός αγώνας με τον Διομήδη Άργους θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Τα εισιτήρια διατίθενται από την περασμένη Παρασκευή από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τόσο από τα γραφεία του σωματείου, όσο και από τα club της ORIGINAL. Να σημειώσουμε πως οι κάρτες διαρκείας ισχύουν και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας χάντμπολ. Παράλληλα η Α.Ε.Κ. ανακοινώνει πως όλα τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών και να στηρίξει την «Ένωση» και στο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Διομήδη Άργους».

Keywords
Τυχαία Θέματα