Με περίπατο ο Ατρόμητος

17:17 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος πέρασε από τα Πηγάδια, αφού επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Το γρήγορο γκολ του Ναπολεόνι (12') έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να απαλλαχτεί γρήγορα από το άγχος του σκοραρίσματος. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το ματς στη συνέχεια και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από την Ξάνθη. Στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης μάλιστα ο Παπαδόπουλος

έδωσε στους Περιστεριώτες αέρα δυο τερμάτων, λίγο πριν από την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Σολτάνι (63'), ωστόσο δεν κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να αποδεχτεί στη συνέχεια τη μοίρα της.Το τρίποντο στα Πηγάδια έδωσε στον Ατρόμητο τη δυνατότητα να φτάσει τους 17 βαθμούς και να εδραιωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας το "κυνήγι" του ΠΑΟΚ. Η Ξάνθη από την άλλη παρέμεινε στους 13 βαθμούς.


Ξάνθη (Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Παΐτο, Βάλλας (70' Χοσέμι), Γούτας, Μπαξεβανίδης, Ντιέ (75' Βασιλακάκης), Φλίσκας, Σολτάνι, Σουάρες (46' Μάνταλος), Κάλβο, Σολάρι.

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (81' Γκαρσία), Ούμπιδες (91' Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι (65' καραγκούνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα