Καθάρισε ο Γκούντγιονσεν, σωτήρας ο Σνάιντερ

18:53 28/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-1ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΛΑΝΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Άμστερνταμ Αρίνα

Στο 1-1 έμεινε η Ολλανδία μέσα στην έδρα της με την Τουρκία και ίσως μπει σε μπελάδες

Η Ολλανδία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά στο 37ο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Τουρκία άνοιξε το σκορ. Ο Μπουράκ έκανε όμορφη κίνηση με την μπάλα στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 1-0. Η Ολλανδία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 43ο λεπτό αλλά ο Μπαμπακάν

είπε όχι σε κεφαλιά του Ντε Φρι.

Στο 54ο λεπτό η προσπάθεια του Νάρσινγκ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 73' ο Μπαμπακάν είπε όχι σε σουτ του Χούντελαρ. Και τελικά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σνάιντερμε σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Φαν ντερ Βιλ, Ντε Φρι, Μάρτινς Ίντι (77' Βίλεμς), Μπλιντ, Ντε Γιονγκ (63' Ντοστ), Αφελάι, Βαϊνάλντουμ (46' Νάρσινγκ), Σνάιντερ, Χούντελαρ, Ντεπάι.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπαμπακάν, Μπαλτά, Αζίζ (69' Γκουλούμ), Γκιονούλ, Τουφάν, Τόρε, Ινάν, Σεν (61' Τσαλχάνογλου), Ερκίν, Μπουράκ Γιλμάζ (79' Καζίμ Ρίτσαρντς).

ΤΣΕΧΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Εντέν

Γκέλα για την Τσεχία που κόλλησε στο 1-1 με τη Λετονία αλλά παραμένει πρώτη.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Γκορκς έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Λετονία, ενώ στο 30' μετά από ιδανική αντεπίθεση ο Βισνιακόφς έκανε το 1-0 για τους φιλοξενουμένους.

Στο 50ο λεπτό ο Λάφατα είχε δοκάρι, ενώ στο 60' ο Προχάτζκα αστόχησε από καλή θέση και στο 62' ο Βάνινς είπε όχι σε σουτ του Λάφατα. Η Τσεχία πίεσε στη συνέχεια και τελικά στις καθυστερήσεις ο Πίλαρ έκανε το 1-1.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γέμπρε Σελεσιέ, Κάντλετς, Προχάτζκα, Λιμπερσκί, Ντοκάλ, Ροσίτσκι, Πλαζίλ (46' Πίλαρ), Κρέιτσι (57' Νέτσιντ), Νταριντά, Λάφατα (81' Κάντλετς).

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Γκορκς, Ντούμπρα, Φρεϊμάνις, Βισνιακόφς (82' Φερτόφς), Λάιζανς (66' Ικάουνιεκς), Μαξιμένκο, Ταράσοφς, Ζίουζινς (87' Ζιγκάγεφς), Σάμπαλα, Ράκελς.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Άστανα Αρένα

Άλμα πρόκρισης για την Ισλανδία, που κέρδισε με 3-0 μέσα στην έδρα του Καζακστάν.

Οι Ισλανδοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 20ο λεπτό μετά από ασίστ του Γκούντμουντσον, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν με πλασέ έκανε το 1-0. Και στο 32' μετά από εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρντοσν, ο Μπιάρνασον με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 63ο λεπτό το Καζακστάν έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει καθώς είχε δοκάρι με τον Αμπντούλιν και στις καθυστερήσεις ο Μπιάρνασον έκανε το τελικό 3-0.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Σιντέλνικοφ, Γκούρμαν (67' Κουαντάγεφ), Βοροτνίκοφ, Αμπντούλιν (80' Σκέτκιν), Σμακόφ, Σουγιουμπάγιεφ, Λογκβινένκο, Ισλαμακάν, Ταγκιμπέργκεν, Νουργκαλίγεφ (56' Κονισμπάγεφ), Ταζιμπέτοφ

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Σίγκουρντσον, Άρνασον, Σκούλασον, Μπιάρνασον, Γκούναρσον (72' Χάλφρεντσον), Σίγκουρντσον, Σίγκθορσον (70' Μπόβνταρσον), Γκούντγιονσεν (83' Φινμπόγκασον)

Keywords
Τυχαία Θέματα