Με νέο καπετάνιο για τη Γαλλία η Εθνική

12:15 7/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινάει απόψε τη προσπάθεια της για πρόκριση στα τελικά του EURO 2016 που θα γίνουν στην Γαλλία έχοντας στον πάγκο νέο ομοσπονδιακό τεχνικό τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τη Ρουμανία στο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, "Γ. Καραϊσκάκης".
Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η νίκη προκειμένου

να ξεκινήσει με το... δεξί και θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση που είχε κάνει τον Νοέμβριο όταν είχε κερδίσει 3-1 τους Ρουμάνους για τα μπαράζ του Μουντιάλ. Σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι, τώρα η Εθνική δεν έχει στη διάθεση της τους Καραγκούνη και Κατσουράνη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Εθνική θα παραταχθεί με 4-3-3 και ο Καρνέζης θα είναι τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, στόπερ οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος ενώ αριστερό μπακ θα παίξει ο Χολέβας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ταχτσίδης, αριστερά στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Κονέ και δεξιά ο Σάμαρης. Ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει αριστερό εξτρέμ, ο Σαλπιγγίδης δεξί εξτρέμ και στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.
Οι Ρουμάνοι θα επιδιώξουν να πάρουν εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βίτορ Πιτούρκα να ξεκινάει με τους Ταταρουσάνου, Τάμας, Γκργκόρε, Κίρικες, Ρατς, Πιντίλι, Χόμπαν, Στάνκου, Κίπτσιου, Μαξίμ και Μαρικά.

Διαιτητής ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα