Με νέες εμφανίσεις η Λεβερκούζεν

17:52 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Οι «ασπιρίνες» θα αγωνιστούν στο δεύτερο γύρο του γερμανικού πρωταθλήματος με το λογότυπο της φιλανθρωπικής οργάνωσης Ein Herz für Kinde( Μια καρδιά για τα παιδιά).

Τη συνεργασία του γερμανικού συλλόγου με την φιλανθρωπική οργάνωση παρουσίασε η Bild, με το ντεμπούτο της καινούριας φανέλας να αναμένεται το Σάββατο(25/1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λεβερκούζεν απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Η διευθύνων σύμβουλος του φιλανθρωπικού οργανισμού, Μαρτίνα Κρούγκερ, δήλωσε

για αυτή τη συνεργασία: «Είναι τιμή μας, που η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αγωνίζεται με τη `'φανέλα της καρδιάς''. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για λογαριασμό των παιδιών τη διοίκηση του συλλόγου. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, γι αυτό χρειάζονται υποστήριξη, βοήθεια και προσοχή».

Στο ίδιο κλίμα κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου της Λεβερκούζεν, Μίχαελ Σάντε: «Στηρίζουμε αυτή την υπέροχη ενέργεια και προσβλέπουμε σε νέες δωρεές για τον οργανισμό στο άμεσο μέλλον».

Είναι η δεύτερη φιλανθρωπική ενέργεια στην οποία προβαίνουν οι «ασπιρίνες» μέσα στη σεζόν. Στις αρχές του καλοκαιριού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αγωνίστηκαν για μερικά παιχνίδια με το λογότυπο της γερμανικής ανθρωπιστικής οργάνωσης «Δότες Μυελού των Οστών» στο στήθος. Εκείνη την περίοδο είχε προαναγγελθεί, μάλιστα, πως η Λεβερκούζεν σε συνεργασία με τον κύριο χορηγό της, LG, θα υποστήριζε και στο δεύτερο γύρο μια φιλανθρωπική εκστρατεία, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την σημερινή συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα