Με κόσμο η προπόνηση του ΟΦΗ

19:48 1/1/2014 - Πηγή: AEK365

Με δυναμική παρουσία του κόσμου στις εξέδρες έκαναν... ποδαρικό στο Γεντί Κουλέ οι παίκτες του ΟΦΗ, στην πρώτη προπόνηση για το 2014.

Οι Κρητικοί μπήκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο φέτος, πραγματοποιώντας ανοιχτή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο.

Πριν την έναρξή της μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές δίνοντας τους ταυτόχρονα και ως δώρο ένα γούρι με το σήμα του ΟΦΗ.

«Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειες σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Το 2014 που μπήκε θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλα τα επίπεδα. Μα πάνω από όλα θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μια οικογένεια. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας και παρά τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν θα πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάμε ακόμα πιο ψηλά τον ΟΦΗ», ήταν όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, το σύνολο του Σα Πίντο προπονήθηκε κανονικά πραγματοποιώντας κυρίως παιχνίδι με μπάλα. Εκτός δράσης έμειναν ο αδειούχος Μακουκούλα, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει απ' την πατρίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος και ο τραυματίας Φραγκουλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα