Με κλεμμένο τραγούδι πήραμε την Eurovision

16:35 13/9/2013 - Πηγή: AEK365

Απόφαση βόμβα έβγαλε χθες δικαστήριο που αφορά στο τραγούδι «My Number One» με το οποίο η Ελλάδα κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 2005. Με ανάρτησή του στο facebook πριν από λίγο ο Μάνος Ψαλτάκης ανακοίνωσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου τον δικαίωσε αναγνωρίζοντας ότι είναι μουσική σύνθεση δική του κι όχι του Χρήστου Δάντη.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάνος Ψαλτάκης διεκδικούσε τη μουσική

του τραγουδιού που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου και που υπέγραφε ο Χρήστος Δάντης και για το λόγο αυτό και είχε ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Σε δηλώσεις του στην Espresso, ο Μάνος Ψαλτάκης τόνισε: « Εμένα με ενδιέφερε η πρωτόδικη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, το οποίο με δικαίωσε. Αναφέρει ότι είναι καθαρά, κλεμμένο το τραγούδι και κάθε φορά που ο Χρήστος Δάντης λέει πως είναι δικό του, θα πληρώνει 1.000 ευρώ. Και στο Εφετείο να πάει, κακό δικό του θα κάνει. Αν θυμάστε στις συνεντεύξεις μου από τότε έλεγα κακό της κεφαλής του, γιατί δεν επιθυμούσα να κάνω τίποτα, αυτός ήθελε να κάνει μαγκιές. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά, γιατί είμαι αρκετά μάγκας και έξυπνος να ζω και χωρίς αυτά...».

Keywords
Τυχαία Θέματα