Με... ιδρώτα ο Τζόκοβιτς στα ημιτελικά

10:50 3/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε δύσκολα τον Νταβίντ Φερέρ, νούμερο 7 στη παγκόσμια κατάταξη, με 2-0 σετ (7-5, 7-5) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Open στο Μαϊάμι.
Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο έκανε κακό ξεκίνημα με τον Φερέρ να προηγείται 4-1 στα γκέιμ στο πρώτο σετ. Σε εκείνο το σημείο, ο Τζόκοβιτς αντέδρασε, πήρε τρία γκέιμ στη σειρά, ο Φερέρ δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του στο ενδέκατο γκέιμ και ο Σέρβος πήρε το πρώτο σετ

με 7-5.
Στο δεύτερο σετ, ο Τζόκοβιτς έκανε το μπρέικ στο τρίτο γκέιμ, εκμεταλλευόμενος δυο double fault του Φερέρ. Στη συνέχεια ακολούθησαν απανωτά μπρέικ από τους δυο αντιπάλους με τον Τζόκοβιτς να χαμογελά στο τέλος και να παίρνει τη νίκη μετά από 1 ώρα και 53 λεπτά.
Για τον Τζόκοβιτς, ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη επί του Φερέρ και η 14η σε 19 αναμετρήσεις.
Έτσι, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο συνεχίζει την προσπάθεια του για κατάκτηση πέμπτου τίτλου στο Μαϊάμι και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Τζον Ίσνερ που έκανε την έκπληξη κερδίζοντας τον Κέι Νισικόρι. Έξι νίκες σε οκτώ ματς έχει κόντρα στον πανύψηλο τενίστα ο Νόλε, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ήττες του έχουν σημειωθεί επί αμερικανικού εδάφους (Σινσινάτι 2013, Indian Wells 2012)! Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Άντι Μάρεϊ και Τόμας Μπέρντιχ, σε ένα ματς που θα αρχίσει στις 8 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα