Με ελπίδες για πρόκριση σε Βιέννη, Λιέγη

09:41 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο "Γκέρχαρντ Χάναμπι" στην Βιέννη (21:30, Novasports 2), ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Ραπίντ Βιέννης στην ρεβάνς του 1-1 στην Τρίπολη με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να θέλει την πρώτη της νίκη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετρά πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, για να πάρει το εισιτήριο για τα play off του Europa League.
Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να παραταχθεί με

την εξής ενδεκάδα: Μπαντής, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης, Γκοϊάν, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Κάφα, Ναβάρο, Μπαράλες ή Μπακασέτας.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Χουάνμα, Ζαραδούκας, Γκρατσίνι, Λισγάρας, Μουνάφο, Σέτι, Βελισσάρης.
Η Ραπίντ Βιέννης θα παρατάξει την εξής ενδεκάδα: Νοβ ότα, Τρίμελ, Ζονλάιτνερ, Μ. Χόφμαν, Σράμελ, Πέτσος, Μπέχρεντ, Σαούμπ, Στ. Χόφμαν, Μιχίκοβιτς, Μπόιντ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντλινγκερ, Ζαμπίτσερ, Γκροτσούρεκ, Πάλα, Ντένερ, Μπουργκστάλερ, Πίχλερ.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ουαλός Σάιμον Λι Έβανς.

Η Skoda Ξάνθη στο "Μορίς Ντουφράνς" (21:30, Novasports 1) θα επιχειρήσει να ανατρέψει την ήττα 2-1 από την Σταντάρ Λιέγης στα Πηγάδια ελπίζοντας, όπως είπε και ο Νίκος Καραγεωργίου, στην αδιαφορία της βελγικής ομάδας.
Η πιθανή ενδεκάδα της Ξάνθης: Κυριακίδης, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Παΐτο, Μαρέν, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Μάνταλος, Βασιλακάκης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γκοχουρί, Πλατέλλας, Τριάδης, Ράνος, Σολάρι, Νάκας, Τορομανίδης.
Πιθανή ενδεκάδα της Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Ενγκαουά, Μπεν Χαΐμ, Άρσλαγκιτς, Ιαντόλι, Μπούϊενς, Μαρκέ, Μπιλό, Μποκού, Μπατσουαΐ, Ρέζα.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μόρις, Οπάρε, Σιμάν, Κανού, Βαν Ντάμε, Ιμπραϊμά Σισέ, Μουζανζί Μπιά, Όζτουρκ, Εζεκιέλ και Ντε Καμάργκο.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα