«Με… ασπιρίνες δεν θεραπεύεται»

13:13 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου


H διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μπορεί να ενέκρινε (μαζί με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Φιλίππου) την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εξυγίανση της ΚΑΕ, αλλά δεν συναίνεσαν όλα τα μέλη της. Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ., Ανδρέας Ανατολιωτάκης, μίλησε στη σημερινή «ΩΡΑ των σπορ» και δήλωσε αρνητικός με το εγχείρημα.
Τι είπε ο κ. Ανατολιωτάκης: «Με... ασπιρίνες δεν θεραπεύεται η αρρώστια της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η απόφαση που ελήφθη ασπιρίνη είναι. Είναι λανθασμένη και άτοπη. Δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Καταρχήν δεν είμαι πεπεισμένος ότι το χρέος είναι δύο εκατομμύρια ευρώ. Αν θυμάμαι καλά, το χρέος είναι περίπου δεκατέσσερα εκατομμύρια. Από πού προκύπτουν τα δύο εκατομμύρια; Έτσι ή αλλιώς, σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς για την χώρα δεν μπορούμε να ζητάμε από τον οπαδό της ΑΕΚ να βάλει τα λεφτά του πότε στην ΚΑΕ, πότε στην ΠΑΕ, πότε στην Ερασιτεχνική».
Και ο κ. Ανατολιωτάκης συμπλήρωσε: «Είχα μετάσχει σε συζήτηση για το θέμα της ΚΑΕ στην Ερασιτεχνική, αλλά δεν ήμουν στο τελευταίο συμβούλιο, όπου ελήφθη η απόφαση. Έτσι ή αλλιώς, ήμουν αρνητικός. Αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων, ότι μόνη λύση ήταν η Β΄ Εθνική. Αυτή η απόφαση έπρεπε να ληφθεί το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν και είναι θέμα του κυρίου Φιλίππου να καλύψει τα όποια χρέη, ή να προχωρήσει σε «κούρεμα» με τους αθλητές-πιστωτές. Τι κατάλαβε ο κύριος Γεωργαντζόγλου φέτος; Έβαλε ο άνθρωπος μέχρι στιγμής 200 χιλιάδες ευρώ στην ΚΑΕ και η ομάδα και δεν ανεβαίνει στην Α1 και τα χρέη παραμένουν. Αν είχε βάλει αυτό το ποσό στη Β΄ Εθνική, θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ θα ανέβαινε σε δύο χρόνια στην Α1 καθαρή...»

Keywords
Τυχαία Θέματα