Με άνεση η Σέλτικ στα ημιτελικά

07:59 30/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΣΚΩΤΙΑΣ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Σέλτικ-Πάρτικ Θιστλ 6-0
(31', 52', 56' Γκουιντέτι, 48' Ισαγκίρε, 62', 68' Γκρίφιθς)

Με τον Γιον Γκουιντέτι να επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, η Σέλτικ επικράτησε εύκολα με 6-1 της Πάρτικ Θιστλ στο "Celtic Park" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκωτσέζικου Λιγκ Καπ.
Ο Σουηδός επιθετικός σημείωσε το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της Σέλτικ σκοράροντας στο 31', στο 52' και στο 56ο λεπτό. Ενδιάμεσα, στο 48ο λεπτό, ο Εμίλιο Ισαγκίρε πέτυχε το πρώτο του γκολ

μετά από τέσσερα χρόνια. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε με δυο προσωπικά γκολ στο 62' και στο 68' ο Λέιτς Γκρίφιθς ερχόμενος από τον πάγκο.
Τα πράγματα για την Πάρτικ Θιστλ ήταν από την αρχή δύσκολα και έγιναν ακόμα δυσκολότερα όταν από το 44ο λεπτό υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπάνινγκαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκουιντέτι μετράει οκτώ γκολ σε οκτώ παιχνίδια με τη φανέλα της Σέλτικ και πως ο Σουηδός επιθετικός αγωνίζεται δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Η κλήρωση για τα ημιτελικά του σκωτσέζικου Λιγκ Καπ θα γίνει το Σάββατο και στη κληρωτίδα, εκτός της Σέλτικ, θα μπουν και οι Ρέιντζερς, Αμπερντίν και Νταντί Γιουνάιτεντ.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:
Ρέιντζερς - Σεντ Τζόνστοουν 1-0
Χιμπέρνιαν - Νταντί Γιουνάιτεντ 3-3 [6-7 πέν.]
Αμπερντίν - Χάμιλτον 1-0
Σέλτικ - Πάτρικ Θισλ 6-0

Keywords
Τυχαία Θέματα