Με αισιοδοξία στην Ευρώπη

16:25 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

Οι προπονητές των ομάδων του Δούκα και του Διομήδη Άργους μετά την κλήρωση που ανέδειξε αντιπάλους τους τις Μακάμπι και Πορτοβικ αντίστοιχα σχολίασαν τα εξής:

Γιώργος Κρανάκης-προπονητής ΑΣΕ Δούκα για την κλήρωσε σχολίασε: «Πρωταρχικός στόχος για εμάς δεν είναι η Ευρώπη. Παρόλαυτα εμείς θέλουμε η ομάδα να επιδιώκει το καλύτερο και να πηγαίνει όσο ψηλότερα μπορεί»

Ο Μίμης Δημητρούλιας προπονητής του Διομήδη δήλωσε: «Η κλήρωση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ καλή ομάδα με αθλητές με πολύ καλά κορμιά. Εμείς θα κοιτάξουμε τα δικά μας προτερήματα

παράλληλα με τα ντέρμπυ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να έχουμε χαμένο κανένα ματς στην προσπάθειά μας»

Αναφορικά με τα δυο ευρωπαϊκά που έπαιξε το Σαββατοκύριακο ο Μίμης Δημητρούλιας είπε: «Κάναμε δυο πολύ καλά ματς. Θέλαμε από την αρχή αν ήταν δυνατό να μηδενίσουμε τη διαφορά στο σκορ και τα καταφέραμε. Χάσαμε μόνο με ένα γκολ στον πρώτο αγώνα. Βιντεοσκοπήσαμε το παιχνίδι καταστρώσαμε το σχέδιό μας. Σε κάθε παιχνίδι υπογράφουμε ένα συμβόλαιο με τους παίκτες για να εφαρμόσουμε πιστά αυτά που πρέπει να κάνουμε. Επικοινωνούμε όλοι μεταξύ μας με τα μάτια στη διάρκεια του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα