Με 6-4 εις... τριπλούν πέρασε ο Φέντερερ (vds)

11:23 30/8/2014 - Πηγή: AEK365

Κι ενώ στο γυναικείο ταμπλό τα φαβορί αποκλείονται ένα ένα, η πρώτη 10άδα των ανδρών... κρατά γερά στο US Open και δίνει σύσσωμη το παρόν στον 3ο γύρο. Ο μοναδικός... υψηλόβαθμός που έμεινε εκτός, είναι το Νο 11, ο Λετονός Έρνεστς Γκουλμπίς, που έχασε από τον Ντομινίκ Τιέμ στο τάι μπρέικ.

Τα φαβορί πάντως συνεχίζουν ακάθεκτα. Ανάμεσά τους ο Ρότζερ Φέντερερ που επιβλήθηκε του Σαμ Γκροθ με 6-4, 6-4, 6-4 και προκρίθηκε για 15η συνεχόμενη χρονιά στον 3ο

γύρο του US Open. Ο Αυστραλός, που για πρώτη φορά στην καριέρα του έπαιξε με τενίστα του Top10, πάλεψε όσο μπορούσε, έβαλε όλη του την δύναμη στα σερβίς του, αλλά μετά από μία ώρα και 48 λεπτά μάχης «παραδόθηκε».

Τα σερβίς του Γκροθ ξεπέρασαν τα 140 χιλ/ώρα, με τον Φέντερερ να σχολιάζει: «Στο σερβίς των 142 χτύπησα πίσω. Αλλά πραγματικά δεν ήξερα πού πήγε το μπαλάκι. Αν πέρασε, αν σταμάτησε στο φιλέ, αν πήγε κάπου αλλού. Απλά το χτύπησα. Το ίδιο έγινε και στο σερβίς του που έφτασε τα 147. Σε τέτοιες ταχύτητες δεν υπάρχει διαφορά. Αν ένα σερβίς ξεπεράσει τα 135 χιλιόμετρα είναι πραγματικά πολύ γρήγορο».

Άκοπα πήρε την πρόκριση ο Νταβίντ Φερέρ, ο οποίος είδε τον αντίπαλό του, τον Μπέρναρντ Τόμιτς να αποχωρεί εξαιτίας ενός προβλήματος στο ισχίο. Εύκολα προκρίθηκε και ο Γκρικόρ Ντιμιτρόφ με το 6-1, 6-2, 6-2 επί του Ισραηλινού, Ντούντι Σέλα.

Ο Τόμας Μπέρντιχ αντίθετα, ζορίστηκε πολύ και χρειάστηκε πέντε σετ για να κάμψει την αντίσταση του Σλοβάκου, Μάρτιν Κλίζαν με 6-3, 4-6, 6-2, 3-6, 6-3.

Πηγή: sentragoal

Keywords
Τυχαία Θέματα