Με 4-3-3 και Κάλα κόντρα στον ΠΑΟ

16:05 4/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το γεγονός ότι όσοι ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ ζήτημα θα είναι αν βρίσκονται 3 εξ αυτών στη βασική ενδεκάδα με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Κωστένογλου στην ουσία είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνο του εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής είδε με ικανοποίηση τον Κάλα να προπονείται κανονικά και να τον χρησιμοποιεί δίπλα στον Δέλλα, στην άσκηση τακτικής. Θέση διεκδικεί και ο Μανωλάς (έκανε αποθεραπεία μαζί με όλους όσους αγωνίστηκαν χθες για περισσότερο από ένα ημίχρονο), ωστόσο φαβορί δείχνει το δίδυμο

Κάλα - Δέλλα για την Κυριακή. Από εκεί και πέρα στη σημερινή δοκιμή δεξί μπακ ήταν ο Κοντοές και αριστερό ο Καράμπελας, άρα και οι δύο βασικοί στο ντέρμπι. Σε διάταξη 4-3-3 ο Κωστένογλου έβαλε σήμερα στο κέντρο και μπροστά από την άμυνα σε ρόλο "κόφτη" τον Ρίκκα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι εκεί θα παίξει ο Μάκος (ήταν στο γκρουπ της αποθεραπείας), λίγο πιο μπροστά από τον Ρίκκα έπαιξαν οι Καφές και Βάργκας οι οποίοι και θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Αριστερό εξτρέμ έπαιξε ο Λεονάρντο και δεξί ο Μπερνς, με τον Μπέλεκ να δείχνει φαβορί γι' αυτή τη θέση και τον Σιαλμά επίσης να διεκδικεί φανέλα βασικού αν και αουτσάιντερ. Όσον αφορά την επίθεση στη σημερινή δοκιμή επέτρεψε ο Λυμπερόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα