Με 25 παίκτες η αποστολή της Ουρουγουάης

11:19 13/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Όσκαρ Ταμπάρες έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να παίρνει 25 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι δυο θα "κοπούν" για να προκύψει η τελική 23άδα.
Όπως είναι φυσικό, στην αποστολή βρίσκονται όλα τα "όπλα" της ομάδας, δηλαδή ο Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ, ο Ντιέγκο Φορλάν της Θερέζο Οζάκα και ο Έντινσον Καβάνι της Παρί Σεν

Ζερμέν.

Η αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης:
Τερματοφύλακες: Φερνάντο Μουσλέρα(Γαλατάσαράι), Mάρτιν Σίλβα(Βάσκο ντε Γκάμα), Ροντρίγκο Μουνιόθ(Λιμπερτάδ).
Αμυντικοί: Ντιέγκο Λουγκάνο(Γουέστ Μπρομ), Ντιέγκο Γκοντίν(Ατλέτικο), Χοσά Μαρία Χιμένεθ(Ατλέτικο), Μάρτιν Κάσερες(Γιουβέντους), Μαξιμιλιάνο Περέιρα( Μπενφίκα), Χόρχε Φουσίλε(Πόρτο), Σεμπαστιάν Κοάτες(Νασιονάλ).
Μέσοι: Εχίδιο Αρεβάλο(Μορελία), Βάλτερ Γκαργκάνο(Πάρμα), Ντιέγκο Πέρεθ(Μπολόνια), Σεμπαστιάν Εγκουρέν(Παλμέιρας), Αλβάρο Γκονζάλες(Λάτσιο), Αλεχάντρο Σίλβα(Λανούς), Αλβάρο Περέιρα(Σαν Πάμπλο), Κριστιάν Ροντρίγκεθ(Ατλέτικο), Γκαστόν Ραμίρες(Σαουθάμπτον), Νίκολα Ροντέιρο(Παλέρμο).
Επιθετικοί: Λουίς Σουάρες(Λίβερπουλ), Έντισον Καβάνι(ΠΣΖ), Ντιέγκο Φορλάν(Οζάκα), Κριστιάν Στουάνι(Εσπανιόλ), Αμπέλ Ερνάντες(Παλέρμο).

Keywords
Τυχαία Θέματα