Μαύρος: Όλοι στο γήπεδο, θα είμαι κι εγώ εκεί

15:42 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο λόγος του βαρύς. Η προσωπικότητά του τεράστια. Η προσφορά του στην ΑΕΚ ανεκτίμητη. Ο Θωμάς Μαύρος σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την ΑΕΚ μιλάει ανοιχτά, ρεαλιστικά και ξεκάθαρα. Παίρνει θέση μέσω του aek365, προσκαλεί τον κόσμο την Κυριακή στο γήπεδο, τονίζει ότι θα είναι και ο ίδιος εκεί, ενώ καταθέτει την δική του πρόταση

για να σωθεί η ΑΕΚ την ύστατη στιγμή: «Θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή», λέει ο Θωμάς Μαύρος στο aek365 και εξηγεί μιλώντας στον κόσμο: «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η ΑΕΚ είναι επιβεβλημένη η παρουσία του κόσμου δίπλα της. Όλοι να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο και ηθικά και υλικά, με τα χρήματα που θα δώσει για το εισιτήρια. Προσωπικά πρώτα ο Θεός θα είμαι κι εγώ εκεί όχι μόνο τη Κυριακή, αλλά και στη συνέχεια. Μας έχει ανάγκη η ομάδα. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, είναι ένα ντέρμπι, όμως πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για την ΑΕΚ».

Έπειτα, η συζήτηση με τον Θωμά Μαύρο πήγε στα όσα βιώνει η ΑΕΚ εδώ και καιρό. Η θέση του ίδιου ξεκάθαρη: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Να είμαστε ρεαλιστές. Είναι σαν... εγκαταλελειμμένη η ομάδα. Έχω όμως την εντύπωση ότι κάτι μπορεί να γίνει και να βγει από την ανυποληψία. Το καλύτερο για μένα είναι να βρεθεί ένας επενδυτής να την πάρει. Αυτό είναι το καλύτερο και δεν το συζητάμε.

Τη λύση Πρωτοδικείου δεν θέλω ούτε να τη σκέφτομαι. Από εκεί και πέρα υπάρχει και μία μέση λύση για μένα: Κάποιο πρόσωπο αγαπητό να βγει μπροστά, να συνεισφέρουν όλοι τον οβολό τους, να συνεισφέρει ο κ. Νοτιάς, ο τελευταίος των... Μοϊκανών όπως έχω καταλάβει ότι είναι και μαζί, όπως προείπα, με ένα πρόσωπο που ο κόσμος αγαπά και εμπιστεύεται να τρέξει την ομάδα. Αν μπορώ να πω μία λύση, αυτή είναι η πρότασή μου.

Αυτό το πρόσωπο που θα μπει μπροστά να το επιλέξει ο κόσμος. Δεν λέω για μένα, γιατί ποτέ δεν μιλάω για τον εαυτό μου. Να το επιλέξει ο κόσμος, μέσω μίας ψηφοφορίας για παράδειγμα. Ας βάλουν 10 -15 άτομα και να γίνει μία ψηφοφορία. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα και άμεσα, ώστε να βρεθεί ένα ποσό 7 - 8 εκατ. ευρώ που θέλει η ομάδα μέχρι τον Ιούνιο για να αντέξει. Και μετά με μία άλλη πνοή και σχέδια να προχωρήσουμε μία ομάδα για να ξαναγίνει μεγάλη. Παράλληλα, πρέπει κάποιοι να τρέχουν το γήπεδο, για να συναντηθούμε όλοι μαζί στη Φιλαδέλφεια σε 2-3 χρόνια».

Και στη συνέχεια ο Θωμάς Μαύρος επέμενε σε αυτήν του την πρόταση: «Οποιοσδήποτε να μπει, αρκεί να τον επιλέξει ο κόσμος. Ας γίνει... γκάλοπ, όπως είπα. Να αποφασίσει ο κόσμος ένα πρόσωπο. Όποιο πρόσωπο κι αν είναι να το στηρίξουμε όλοι! Την ύστατη ώρα μόνο αυτό πάει στο μυαλό μου. Αφού δεν μπορούν να συνεννοηθούν, αφού δεν βάζουν λεφτά οι μέτοχοι, να βάλουμε μίνιμουμ όλοι από 10 ευρώ, εντός κι εκτός Ελλάδος για την ΑΕΚ. Ας μην φάμε μία ημέρα... κρέας για την ΑΕΚ μας! Και μετά να... τρέξει η ομάδα Δεν βλέπω τίποτα άλλο. Αλλά πρέπει να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Ο ΑΕΚτζής έχει αξιοπρέπεια. Μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής και για μένα αυτή είναι η ιδανική λύση, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα

Keywords
Τυχαία Θέματα