Ματσάρι: Αδύνατον να κάνουμε τα περσινά

08:01 23/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, η Νάπολι βρίσκεται στην 7η θέση της Serie A προς απογοήτευση των οπαδών της που περίμεναν πορεία ανάλογη της περσινής που την οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Βάλτερ Ματσάρι να επισημαίνει πως είναι αδύνατον για την ομάδα να επαναλάβει την πορεία της σεζόν 2010-11.

Σε δηλώσεις του στο Sky Sport Italia

μετά το 1-1 κόντρα στην Σιένα, ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Την περασμένη σεζόν κάναμε εξαιρετικά πράγματα, αλλά δεν είναι πάντα δυνατόν να επαναλαμβάνεις σεζόν όπως την περσινή. Αυτή την σεζόν έχουμε περισσότερη πίεση έπειτα από την εξαιρετική περσινή χρονιά και ίσως μερικοί ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να διαχειριστούν αυτή την πίεση. Αν η Νάπολι είναι έβδομη σε μπάτζετ και σε μισθούς, δεν μπορείς να περιμένεις πάντα κάτι ξεχωριστό όπως την περσινή σεζόν".

Παράλληλα ο Ματσάρι επεσήμανε το πρόβλημα σκοραρίσματος που αντιμετωπίζει η Νάπολι λέγοντας: "Τελευταία χάνουμε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Μπορείτε να δείτε πως πρόκειται για δικό μας λάθος και αυτά τα μικρά πράγματα μπορούν να καθορίσουν αν μια σεζόν πάει καλά ή όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα