«Ματσάρα σε μια αξέχαστη νύχτα»

10:54 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το ντέρμπι του "Καμπ Νου" ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αντάξιο των προσδοκιών που είχαν οι φίλαθλοι ανά τον κόσμο με τον ισπανικό Τύπο, στα σημερινά του πρωτοσέλιδα, να αποθεώνει τις δυο ομάδες αλλά και τους δυο μεγάλους πρωταγωνιστές, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχαν από δυο γκολ στο τελικό 2-2.
Η "AS" αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της: "Η Μαδρίτη και η Μπάρτσα άδειασαν σε μια νύχτα ΑΞΕΧΑΣΤΗ! Η μάχη για την Χρυσή Μπάλα επίσης συνεχίζεται. Δυο γκολ

του Μέσι και δυο του Ρονάλντο. Μουρίνιο: Ο Κριστιάνο και ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη. Πρέπει να απαγορευτεί να μιλάμε για το ποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο".
Η "MARCA" γράφει στο πρωτοσέλιδο της: "Από άλλο πλανήτη. Ο Μέσι και ο CR7 έδειξαν με τα δυο γκολ τους για ποιο λόγο είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Παθιασμένο clasico με καλό ποδόσφαιρο, ρυθμό και ένταση στο μάξιμουμ, ευκαιρίες και αμφισβητούμενες φάσεις. Η Μαδρίτη ήταν ισοπεδωτική στο πρώτο μισάωρο. Η Μπάρτσα έσωσε την λεπτή κατάσταση χωρίς τρεις από τους βασικούς αμυντικούς της".
Η καταλανική εφημερίδα "SPORT" αναφέρει για το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: "Ματσάρα! Η Μπαρτσελόνα διατήρησε το σημαντικό της πλεονέκτημα επί της Μαδρίτης στο πρωτάθλημα μετά από επτά παιχνίδια".
Τέλος η "El Mundo Deportivo" γράφει: "Α8. Η Μπάρτσα πήρε μια ισοπαλία με γεύση νίκης και άξιζε να κερδίσει στο δεύτερο ημίχρονο που είχε χρώμα μπλαουγκράνα. Ο Μέσι πέτυχε τα δυο γκολ και έφτασε τα 8 στο πρωτάθλημα και τα 17 στα clasico, όντας για μια ακόμα φορά αποφασιστικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα