Ματσάρα και μοιρασιά στο Emirates (VIDEO)

16:44 13/9/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 0-1
Γήπεδο: Άνφιλντ

Κηδεία έκανε στη Βίλα η Λίβερπουλ, καθώς τη νίκησε με 1-0 μέσα στο «Άνφιλντ».

Το «Άνφιλντ» πάγωσε μόλις στο 9ο λεπτό ο Αγκμπονλαχόρ, με την μπάλα να κοντράρει στον Μανκίγιο έπειτα από κεφαλιά του Σεντέρος και να στρώνεται ιδανικά στα πόδια του. Μάλιστα ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ είχε

την ευκαιρία να βάλει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ τέσσερα λεπτά αργότερα, και πάλι με το κεφάλι, αλλά με... κάποιον τρόπο κατάφερε να αστοχήσει. Η άμυνα των «κόκκινων» συνέχισε να μοιάζει με... παιδική χαρά με την αμέσως επόμενη απειλή να έρχεται από τα πόδια του Αντρέας Βάιμαν.

Από το 25λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι βρήκαν περισσότερα πατήματα, με τον Άνταμ Λαλάνα να είναι θετικός στο ντεμπούτο του, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις. Κάτι τέτοιο έκανε στο 42', αλλά το σουτ του πέρασε για λίγο άουτ.
Στο δεύτερο μισό έγιναν αλλαγές από τον Ρότζερς με τους Στέρλινγκ και Λάμπερτ να παίρνουν τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο αντί των Λαλάνα (61') και Μπαλοτέλι (71') αλλά ουσιαστική απειλή ήρθε μόλις εννέα λεπτά πριν την λήξη, όταν ο Κουτίνιο έκανε μία από τις ελάχιστες σωστές ενέργειες στο ματς όμως για κακή του τύχη είδε την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γκουζάν.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Λόβρεν, Σακό, Αλμπέρτο Μορένο, Χέντερσον, Τζέραρντ, Κοουτίνιο, Μάρκοβιτς (71' Μπορίνι), Λαλάνα (61' Στέρλινγκ), Μπαλοτέλι (71' Λάμπερτ).

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Χάτον, Σεντέρος, Μπέικερ, Αλί Σισοκό, Γουέστγουντ, Κλέβερλι (86' Κάρλος Σάντσες), Ντελφ, Αγκμπονλαχόρ (91' Ντάρεν Μπεντ), Ρίτσαρντσον, Βάιμαν (72' Ν'Ζογκμπιά).

ΣΤΟΟΥΚ-ΛΕΣΤΕΡ: 0-1
Γήπεδο: Μπριτάνια

Μεγάλο διπλό με 1-0 πέτυχε η Λέστερ, μέσα στην έδρα της Στόουκ.

Στο «Μπριτάνια» Στόουκ και Λέστερ έδειχναν να εξουδετερώνουν η μία την άλλη αφού καμία ομάδα δεν μπορούσε να «χτίσει» κατοχή μπάλας ώστε να απειλήσει. Στο 19ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την γηπεδούχο αφού έπειτα από κόρνερ του Μόουζες, ο Κράουτς πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ. Στο 29΄οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το μακρινό σουτ του Κινγκ να μην απειλεί τον Μπέγκοβιτς ενώ ένα λεπτό μετά ο Κράουτς απείλησε ξανά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στις καθυστερήσεις του 45λεπτου με τον Ενζόνζι να μην μπορεί να νικήσει με το κεφάλι από κοντινή θέση τον Σμάιχελ.

Στο δεύτερο μέρος, η Στόουκ προσπάθησε να αιφνιδιάσει, πιέζοντας από νωρίς όμως η Λέστερ ήταν αυτή που χτύπησε σε κόντρα επίθεση. Από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, ο Κοντσέσκι έφυγε ταχύτατα στην κόντρα, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε για τον Ουγιόα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 65ο λεπτό.Η Στόουκ προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας σπουδαία ευκαιρία λίγο πριν το τέλος με τον Ντιούφ, ωστόσο η Λέστερ κράτησε το προβάδισμα και τη νίκη στο τελικό 1-0.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίετερς, Γουίλαν, Ενζόνζι, Μόουζες, Μπόγιαν (Ντιούφ 74'), Γουόλτερς (Ασαϊντί 81'), Κράουτς

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Ντε Λαέτ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι, Μαρέζ (Καμπιάσο 46'), Χάμοντ, Κινγκ (Ντρινκγουότερ 46'), Σλουπ, Ουγιόα, Νούτζεντ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 4-0
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Καταιγιστική η Σαουθάμπτον, διέσυρε με 4-0 τη Νιούκαστλ.

Μετά από ένα 5λεπτο πίεσης στο ξεκίνημα του αγώνα, η Σαουθάμπτον ανταμείφθηκε με το πρώτο της τέρμα στο παιχνίδι. Ο Μπερτράντ βρήκε με ωραία μπαλιά τον Πελέ στην περιοχή της Νιούκαστλ και ο τελευταίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ανοίγοντας το σκορ για τους «Αγίους». Η Σαουθάμπτον δεν σταμάτησε εκεί. Βλέποντας την Νιούκαστλ να πελαγοδρομεί πάτησε ακόμη περισσότερο το γκάζι και στο 19ο λεπτό έφτασε στην επίτευξη και 2ου τέρματος ξανά με τον Πελέ. Ο Γουίλιαμσον δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά, ο Τάντιτς έστρωσε στον Ιταλό φορ και αυτός εύκολα σε κενή εστία διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ. Η Νιούκαστλ δεν κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της, με τους οπαδούς της να τα βάζουν από τις εξέδρες με τον Άλαν Πάρντιου. Η Σαουθάμπτον δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει το ρυθμό στα μέτρα της χάνοντας μάλιστα ακόμη δύο καλές ευκαιρίες πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ο Πάρντιου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Τιοτέ να περνά στο γήπεδο όμως η Σαουθάμπτον ξεκίνησε ξανά με γκολ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κορκ να βρει δίχτυα στο 54ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος τη λάθος συννενόηση του Γουίλιαμσον με τον Κρουλ. Αυτό το τρίτο τέρμα της Σαουθάμπτον το οποίο έβαλε ουσιαστικά και τέλος στην όποια διεκδίκηση του ματς από τη Νιούκαστλ, ήταν και «καταστροφικό» για το ματς. Η Σαουθάμπτον τράβηκε το πόδι από το γκάζι, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν και πέρα από κάποιες ατομικές ενέργειες, δεν σημειώθηκε η σπουδαία φάση μέχρι τις καθυστερήσεις όπου ο Σνάιντερλιν έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Κλάιν, Φόντε, Αλντερβάιρλεντ, Μπερτράντ, Κορκ, Σνάιντερλιν, Ντέιβις, Τάντιτς (Γουόντερ-Πρόουζ 66'), Λονγκ (Γουανιάμα 46'), Πελέ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Χαϊντάρα, Κόλμπακ, Ανιτά (Τιοτέ 46'), Καμπέγια (Πέρεζ 68'), Σισοκό, Γκουφράν, Ριβιέρ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 2-2
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Κόλλησε στο Βορρά η Τότεναμ, καθώς έμεινε στο 2-2 με τη Σάντερλαντ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και μόλις στο 1ο λεπτό, ο Έρικσεν απείλησε τον Μανόνε. Στην επόμενη φάση όμως τα «σπιρούνια» βρήκαν δίχτυα. Ο Αντεμπαγιόρ έπιασε το δυνατό σουτ, ο Μανόνε δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Τσαντλί από κοντά άνοιξε το σκορ. Ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Ο Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος βασικός, ξεπέρασε την αντίσταση δύο αντιπάλων του και ευστόσησε απέναντι στον Γιορίς, επαναφέροντας το ματς στην ισορροπία. Η Τότεναμ παρά την άμεση απάντηση των γηπεδούχων, κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του ματς. Εφτασε κοντά στο γκολ στο 38ο λεπτό με τον Ντεμπελέ και ζήτησε πέναλτι στο 43' με τον Αντεμπαγιόρ, με το 1-1 όμως να παραμένει μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για την Τότεναμ όπως και το πρώτο. Ο Έρικσεν στην πρώτη φάση κατάφερε να βρει δίχτυα και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, σκοράροντας στο 47ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Τσαντλί. Όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, η Σάντερλαντ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση όταν από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο κορμί του Κέιν και κατέληξε στα δίχτυα ξεγελώντας τον Γιορίς για το τελικό 2-2.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Βεργίνι, Φαν Άανχολτ, Μπράουν, Ο'Σέι, Κάτερμολ, Λάρσον (Τζιακερίνι 64'), Ρόντγουελ (Γκόμεζ 79'), Τζόνσον, Αλβάρεζ (Μπάκλεϊ 64'), Γουίκαμ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντάιερ, Καμπούλ, Κίρικες, Ρόουζ, Ντεμπελέ, Καπουέ, Λαμέλα, Έρικσεν, Τσαντλί (Σταμπουλί 68'), Αντεμπαγιόρ (Κέιν 79')

TΣΕΛΣΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ: 4-2
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Με τον Ντιέγκο Κόστα να κάνει όργια, η Τσέλσι κέρδισε με 4-2 τη Σουόνσι κι έμεινε πλέον μόνη πρώτη.

Η Σουόνσι μπήκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με διάθεση να αποδείξει ότι οι τρεις νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν, μόνο τυχαία υπόθεση δεν ήταν και το κατάφερε πολύ γρήγορα αφού πρώτα προειδοποίησε στο 3'. Στο 11ο λεπτό, ο Μάτιτς έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Κι άνοιξε αριστερά για τον Τέιλορ, ο οποίος έκανε το συρτό γύρισμα στην καρδιά της περιοχής της Τσέλσι και ο Τέρι προσπαθώντας να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά για το 0-1. Το γκολ των «κύκνων» δεν αφύπνισε τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο. Αντίθετα, η Σουόνσι ήταν αυτή που έφτασε κοντά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος όμως το πλασέ του Ράουτλετζ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Από το ημίωρο και μετά η Τσέλσι άρχισε να αποκτά τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, απείλησε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου με τους Σίρλε, Αζάρ και Όσκαρ όμως ο Φαμπιάνσκι όσες φορές χρειάστηκε, απομάκρυνε τον κίνδυνο. Δεν τα κατάφερε όμως και ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Σεσκ Φάμπρεγας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντιέγκο Κόστα πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Τσέλσι ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο όπως ακριβώς τελείωσε και το πρώτο. Πίεση από το πρώτο λεπτό και γκολ! Φάμπρεγας και Αζάρ συνεργάστηκαν άψογα, ο Ισπανός «έσπασε» την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Ντιέγκο Κόστα και αυτός με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1 στο 56ο λεπτό. Η ομάδα του Μουρίνιο ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Στο 67ο λεπτό, ο Ραμίρεζ δοκίμασε το σουτ ωστόσο κατά λάθος έβγαλε ασίστ στον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει για 3η φορά τον Φαμπιάνσκι! Ο Ισπανός αντικαταστάθηκε από τον Ρεμί και ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ στο 80ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Όσκαρ ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Σέλβι με ωραίο πλασέ στο 86ο λεπτό.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας (Σαλάχ 81'), Σίρλε (Ραμίρεζ 46'), Όσκαρ, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (Ρεμί 71')

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ράγχελ, Αμάτ (Φερνάντεζ 46'), Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κι, Σέλβι, Σίγκουρτσον, Ντάιερ, Ράουτλετζ (Μοντέρο 65'), Γκομίς (Μπονί 75')

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 0-2
Γήπεδο: Χόθορνς

Σημαντικό διπλό με 2-0 πέτυχε η Έβερτον μέσα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ.

Η Έβερτον μπήκε στο ματς με διάθεση να επιτεθεί από νωρίς και στο 2ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Νέισμιθ άνοιξε στ'αριστερά για τον Μπέινς, η συρτή σέντρα του οποίου απομακρύνθηκε από τον Όλσον αλλά ο Λουκάκου έπιασε το σουτ με τη μία και σκόραρε. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μοναδική στιγμή στο πρώτο ημίχρονο όπου η Έβερτον επισκέφθηκε με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ και απείλησε την Μπρόμιτς. Όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν, απειλώντας όμως κυρίως με μακρινά σουτ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ βγήκε μεταμορφωμένη στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλοντας να «χτίσει» πάνω στο προβάδισμά της, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Νέισμιθ για το 0-2. Τελικά στο 66ο λεπτό, ο Μιραλάς ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα έπειτα από ολέθριο σφάλμα του Φόστερ, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα στο χλιαρό σουτ του Βέλγου επιθετικού. Τρία λεπτά μετά πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Σαμαράς, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο «Χόθορνς» με τη φανέλα της Μπρόμιτς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αλλάξει κάτι στην εικόνα της ομάδας του.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ: Φόστερ, Γουίσντομ, Όλσον, Ντόουσον, Ποκονιόλι (Γκαμπόα 77'), Μόρισον, Γκάρντνερ, Μπραντ (Μπλάνκο 70'), Ντόρανς, Μπεραϊνιο, Ιντεγέ (Σαμαράς 69')

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόλεμαν, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Στόουνς, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Μιραλάς, Νέισμιθ, ΜακΓκίντι, Λουκάκου (Οσμαν 68')

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΠΕΡΝΛΙ: 0-0
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Στο 0-0 κόλλησαν Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Με την συμπλήρωση οκτώ λεπτών αγώνα, η Κρίσταλ Πάλας έφτασε κοντά στην επίτευξη του γκολ. Ο Νταν προσπάθησε να κάνει τη σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά ξεγελώντας τον Χίτον, όμως χτύπησε στο δοκάρι. Στο 23΄ο Γκέιλ είχε τη δεύτερη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όμως το σουτ που δοκίμασε έστειλε την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο επόμενο πεντάλεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους απειλώντας κυρίως με διαδοχικά κόρνερ, χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα την Πάλας μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός στο 2ο μέρος δεν άλλαξε με την Μπέρνλι να χάνει την πρώτη σπουδαία ευκαιρία της στο 64ο λεπτό με τον Αρφιλντ να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Σπερόνι. Όμως η σημαντικότερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 84ο λεπτό. Ο Γιούτκεβιτς κέρδισε το πέναλτι από τον Γιέντινακ ωστόσο ο Σπερόνι με μια εξαιρετική επέμβαση είπε «όχι» στον Άρφιλντ, κρατώντας το 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ:Σπερόνι, Γουόρντ, Ντιλέινι, Νταν, Μαριάπα, Γιέντινακ, ΜακΆρθουρ, Πάντσεον, Ζαχά (Μπολάσι 70'), Κάμπελ (Ντόιλ 60'), Γκέιλ (Γουίλιαμς 74')

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Τρίπιερ, Σακέλ, Νταφ, Μι, Αρφιλντ, Τζόουνς, Μάρνεϊ,Μπόιντ, Ινγκς, (Σόρντελ 41') Γιούτκεβιτς

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 2-2
Γήπεδο: Emirates

Τέσσερα γκολ, τρία δοκάρια, πάθος και πολλά άλλα είχε το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σίτι, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2.

Η Άρσεναλ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, καθώς στο 12ο λεπτό, ο Γουέλμπεκ πλάσαρε υπέροχα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χαρτ. Στο 13' ο Μερτεζάκερ, παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ενώ στο 26' το σουτ του Μίλνερ, πέρασε μόλις άουτ. Τελικά στο 28ο λεπτό, η Σίτι πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Νάβας έκανε τρομερή ενέργεια, έσπασε για τον Αγουέρο που με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ. τρία λεπτά μετά, το σουτ του Σίλβα, έφυγε λίγο άουτ.

Στο 59ο λεπτό, το πλασέ του Κλισί, πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 63' ο Ράμσεϊ άνοιξε όμορφα για τον Γουίλσιρ, που με όμορφο τελείωμα, έφερε στα ίσα το σκορ. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τη Σίτι, στο 74ο λεπτό, ο Σάντσες με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, έκανε το 2-1 για την Άρσεναλ. Στο 77' το σουτ του Ράμσεϊ από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ, ωστόσο στο 83ο λεπτό, ο Ντεμικέλις με τρομερή κεφαλιά νίκησε τον Σέζνι κι έκανε το 2-2. Στο 87ο λεπτό, η Σίτι άγγιξε το 23ο γκολ, αλλά το σουτ του Κολάροφ σταμάτησε στο δοκάρι του Σέζνι. To ματς άναψε στις καθυστερήσεις, με τη Σίτι να έχει δοκάρι με τον Τζέκο, ενώ στη συνέχεια ο Σέζνι είπε όχι σε σουτ του Βόσνιου και στην επαναφορά ο Νασρί σκόραρει αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Ντεμπισί (81' Τσέιμπερς), Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Φλαμινί, Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Αλέξις, Γουέλμπεκ (8' Τσάμπερλεϊν), Οζίλ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Φερναντίνιο (77' Κολάροφ), Λάμπαρντ (46' Νασρί), Νάβας, Σίλβα, Μίλνερ, Αγουέρο (67' Τζέκο)

Keywords
Τυχαία Θέματα