Μαθαίνει το... δρομολόγιο η ΑΕΚ

12:41 9/9/2014 - Πηγή: AEK365

Το... δρομολόγιο που θα πρέπει να ακολουθήσει για να επιστρέψει τελικά στη θέση της μαθαίνει σήμερα το απόγευμα στις πέντε η ΑΕΚ. Στο ξενοδοχείο «Caravel», όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. Το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 13 ομάδων. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Νότιο όμιλο μαζί με τους:

Απόλλωνα Σμ, Επισκοπή Ρεθύμνου, Ερμιονίδα, Ηρακλή Ψαχνών, Καλλιθέα, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Παναχαϊκή, Πανηλειακό, Τράχωνες, Φωστήρα και Χανιά. Μετά την αποχώρηση των Άρη και Δόξα Δράμας ο Φωκικός μεταφέρθηκε στο Βόρειο όμιλο για να υπάρχει ισορροπία.

Η ΑΕΚ θα μάθει λοιπόν το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσει. Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει την άνοδο. Μέσα σε δέκα αγωνιστικές θα δοθεί η μάχη με τους δύο πρώτους να ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα. Αναφορικά με τον υποβιβασμό οι τρεις τελευταίες ομάδες των δυο ομίλων θα πέσουν απευθείας. Οι ομάδες από τις θέσεις 5 έως 10 θα δώσουν αγώνες μπαράζ παραμονής, με τις τρεις τελευταίες να παίρνουν τον δρόμο για τη Γ' Εθνική.

Την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσει στην κλήρωση ο πρόεδρος της, Ευάγγελος Ασλανίδης ενώ τη διαδικασία θα καλύψει ζωντανά το aek365.

Keywords
Τυχαία Θέματα