Μάτα: Ο Μουρίνιο μπορεί να με βοηθήσει

13:27 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν λίγες μέρες ο Ζοσέ Μουρίνιο κάλεσε δημόσια τον Χουάν Μάτα να βελτιώσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του προκειμένου να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της Τσέλσι με τον Ισπανό μέσο να εμφανίζεται έτοιμος να παίξει οπουδήποτε χρειαστεί και να εκφράζει την βεβαιότητα του πως ο Μουρίνιο μπορεί να τον βοηθήσει.
Σε δηλώσεις του ο Μάτα τόνισε: "Θα παίξω οπουδήποτε απαιτεί. Είμαι νέος και μπορώ να βελτιωθώ. Θέλω να κάνω το ίδιο με τις δυο προηγούμενες σεζόν. Ο πατέρας μου πάντα έλεγε ότι αν είσαι αριστεροπόδαρος πρέπει να βελτιώσεις

το δεξί. Πρέπει να βελτιωθώ επίσης αμυντικά. Κάθε νέος παίκτης πρέπει να το κάνει. Το να γίνεις ο τέλειος παίκτης, είναι πολύ δύσκολο αλλά έχω προσπαθήσει στην καριέρα μου να βελτιωθώ πολύ. Νομίζω ότι ο Ζοσέ μπορεί να με βοηθήσει. Κάθε προπονητής μπορεί να προσπαθήσει να βελτιώσει τους παίκτες του.
Είναι δουλειά του να φέρνει τους καλύτερους παίκτες. Η προηγούμενη σεζόν ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου, αλλά θα μπορούσα να πάω ακόμα καλύτερα. Ο Ζοσέ είναι ένας προπονητής που αναλύει τα πάντα, όχι μόνο στην ομάδα μας. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει η ένταση και η πίεση. Έχουμε οκτώ μήνες για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πιστεύω στον εαυτό μου περισσότερο από ποτέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα