Μασεράνο: Σε δύσκολη θέση

20:11 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Παράλληλα ο 28αχρονος μέσος όπως και ο Μπουσκέτς τόνισαν το πόσο σημαντική είναι η απουσία του Βιλανόβα από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα».
«Πριν ήταν όπως η Ντίσνεϊλαντ και τώρα είναι το σπίτι του τρόμου. Είναι πολύ εύκολο κάποιος να σταθεί στην εικόνα των τελευταίων 15 ημερών και όχι των τελευταίων πέντε ετών», δήλωσε ο Μασεράνο.
Για την κριτική που δέχεται ο Μέσι και ο Ρόουρα, ο Αργεντινός είπε :« Τον Ρόουρα τον θαυμάζω γιατί είχε το κουράγιο να αναλάβει μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος με τόση πίεση. Επίσης, δεν μπορούμε νε κριτικάρουμε τον

Μέσι επειδή στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει βάλει τρία γκολ αντί για δέκα».
Σχετικά με την απουσία του Βιλανόβα ο μέσος των Καταλανών είπε: «Έχουμε έναν άρρωστο συνεργάτη, δεν είναι για διακοπές ο Τίτο στην Νέα Υόρκη».
Ο Μπουσκέτς επίσης μιλώντας για τον Βιλανόβα τόνισε πως η απουσία του είναι πιο δύσκολη για τους παίκτες μέρα με την μέρα.
«Όταν το αφεντικό δεν είναι εδώ πάντα θα σου λείπει. Η απουσία του γίνεται πιο δύσκολη για εμάς μέρα με την μέρα. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να ξεπεράσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι η υγεία του Τίτο πάνω από όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα