Μασέρ έκανε στοματικό σεξ σε παίκτη και απολύθηκε

08:15 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Στο Βέλγιο, η Λέντζμπουργκ ανέβηκε στη τέταρτη κατηγορία και οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να το γιορτάσουν με μια μίνι γιορτή σε νυχτερινό κέντρο της Ζυρίχης. Μόνο που η γιορτή εξελίχθηκε σε ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και τη 41χρονη μασέρ της ομάδας.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Blick, η 41χρονη έφτασε στο σημείο να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Μάλιστα, την σκηνή παρακολουθούσαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που είχαν περικυκλώσει το ζευγάρι και κατέγραφαν τα πάντα με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων.
Για κακή τύχη της μασέρ, το επίμαχο βίντεο έφτασε στα χέρια της διοίκησης η οποία έδιωξε την 41χρονη με τον πρόεδρο να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο στους παίκτες και να δηλώνει: "Η απόλυση αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο. Τιμωρήθηκαν και οι παίκτες με πρόστιμο αλλά δεν μπορούσαμε να απολύσουμε τη μισή ομάδα".
Ως εξιλαστήριο θύμα χαρακτηρίζει τον εαυτό της η μασέρ που υποστήριξε πως κάτι της είχαν βάλει στο ποτό της: "Είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει και εγώ ήμουν το εύκολο θύμα. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Η γιορτή ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Έχω μια απόλυτη έλλειψη μνήμης για το τι συνέβη. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι έγινε αν και είχα πιεί μόλις δυο ποτά. Μπορώ να καταλάβω ότι κάτι ανακατεύτηκε στο ποτό μου".
Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις έγινε γνωστή η απόλυση της, η 41χρονη μασέρ είχε προτάσεις από τέσσερις συλλόγους ωστόσο εκείνη αποφάσισε να σταματήσει την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα