«Μας λείπει η ορμή και ο κυνισμός»

13:03 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το γκολ του Κλαούντιο Μαρκίζιο στο τέλος βοήθησε την Γιουβέντους να φύγει με την νίκη από την έδρα της Σιένα με τον Μάσιμο Καρέρα να αναγνωρίζει πως φέτος από την πρωταθλήτρια Ιταλίας λείπει ο κυνισμός και η ορμή που είχε η ομάδα από την περασμένη σεζόν.

Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι "SKY" μετά την νίκη με 2-1 ο βοηθός προπονητή του Αντόνιο Κόντε τόνισε: "Ένα ματς σαν το σημερινό θα το είχαμε... καθαρίσει πολύ νωρίτερα πέρσι. Φέτος μας λείπει η ορμή που είχαμε και ο κυνισμός. Ευκαιρίες είχαμε, αλλά

δεν τις αξιοποιήσαμε. Θέλαμε όμως πολύ να πάρουμε την νίκη και για αυτόν τον λόγο παίξαμε με τρεις επιθετικούς στο τέλος. Αν και χρειάστηκε να περιμένουμε ως την λήξη, τελικά πήραμε μια σημαντική νίκη που μας κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας".
Για την έλλειψη φρεσκάδας που παρατηρήθηκε ο Καρέρα δήλωσε: "Είναι κουραστικό να αγωνίζεσαι κάθε τρεις μέρες. Πέρσι δεν είχαμε υποχρεώσεις στην Ευρώπη και προετοιμάζαμε καλύτερα κάθε ματς. Φέτος είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε λιγότερες προπονήσεις και περισσότερους αγώνες. Το ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν έτσι. Ευτυχώς η ομάδα ανταποκρίνεται καλά και η πρώτη θέση το δείχνει αυτό".
Όσο για το αήττητο της Γιουβέντους που διατηρείται, ο Καρέρα τόνισε: "Είμαστε αήττητοι για 46 αγώνες. Αυτό δείχνει πως είμαστε σκληρή και συμπαγής ομάδα. Ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να κερδίζουμε πάντα με 4 και 5 γκολ διαφορά. Για τον λόγο αυτό κρατάμε την σημερινή νίκη και περιμένουμε να πάρουμε μιαν ανάσα με την διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής. Την έχουμε ανάγκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα