«Μας χρειάζεται ο Ηρακλής»

23:23 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με το σύνθημα «και όμως είμαστε ακόμα εδώ» και την παρότρυνση «ο Ηρακλής μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ», ο... γηραιός έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του.

Ομάδα χωρίς κόσμο δύσκολα καταφέρνει να πετύχει κάτι καλό και στο βόλεϊ του Ηρακλής ο κόσμος βρίσκεται εδώ και χρόνια δίπλα στους «κυανόλευκους».

Η αλήθεια είναι πως φέτος η αγωνία ήταν μεγαλύτερη από ποτέ σχετικά με το αν ο «γηραιός» θα καταφέρει να φτιάξει ρόστερ, ωστόσο αυτό όχι απλά έγινε, αλλά φαίνεται να είναι και μια χαρά.

Έτσι σειρά παίρνουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία και κυκλοφόρησαν, με τίτλο «Ο Ηρακλής μας χρειάζεται όλους τώρα πιο πολύ από ποτέ». Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» έχει ως εξής: «Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας των ανδρών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μόλις ξεκίνησε. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας κυμαίνονται στα 100 ευρώ για τα διαζώματα Α,Β,Γ,Δ, Ε, Ζ, Η και στα 300 ευρώ για το διάζωμα των VIP (περιορισμένες θέσεις). Διάθεση εισιτηρίων από τα γραφεία του ΓΣ Ηρακλής στο Κατσάνειο (Αγ. Δημητρίου 159β), από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 -21.00 και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310207715. Γίνονται και προκρατήσεις.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα