«Μας αδικεί η τελική διαφορά»

00:19 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ηλυσιακός ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με τον Γιώργο Ζευγώλη να τονίζει πως η τελική διαφορά των δεκαπέντε πόντων αδικεί την ομάδα του. «Ο Πανιώνιος είναι μία μεγάλη ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και μπασκετικό κόσμο. Πιστεύω ότι η τελική διαφορά μας αδικεί. Για τη διαφορά του πρώτου ημιχρόνου φταίμε εμείς αλλά για τη διαφορά του δεύτερου δεν μας άφησαν οι διαιτητές. Δώσαμε μεγάλη μάχη απέναντι

σε μία ταλαντούχα και γρήγορη ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρόπουλο και την ομάδα του για τη νίκη και την πορεία της» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Σπανός ανέφερε υποστήριξε πως «είχαμε μία πολύ δύσκολη αποστολή αφού ο Πανιώνιος είναι καλύτερη ομάδα με περισσότερη ποιότητα. Είχαμε πει πριν το ματς ότι πρέπει να παλέψουμε και να επιδιώξουμε σετ παιχνίδι. Αρχικά τα καταφέραμε αλλά στη συνέχεια αφήσαμε τον Πανιώνιο να κάνει το παιχνίδι του. Δεν τα καταφέραμε αλλά τουλάχιστον προσπαθήσαμε. Ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας αφού χρειαζόμαστε μερικές νίκες ακόμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα