Μαρτίνο: Συγχαρητήρια Ρονάλντο αλλά ο καλύτερος είναι στην Μπαρτσελόνα

15:01 16/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε την "Χρυσή Μπάλα" με τον Χεράρδο Μαρτίνο να δίνει τα συγχαρητήρια του στον Πορτογάλο αλλά να προσθέτει πως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου παίζει στην Μπαρτσελόνα εννοώντας τον Λιονέλ Μέσι.
Ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Χετάφε, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Πρώτα από όλα, θέλω φυσικά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Κριστιάνο και σε όποιον κατέκτησε οποιοδήποτε βραβείο. Είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο και δίνει ένα ξεχωριστό τόνο στην σεζόν κάθε παίκτη.
Ωστόσο, δεν θα προδώσω τα...

πιστεύω μου λόγω του βραβείου. Είναι διαφορετικό το να είσαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και διαφορετικό το να κερδίζεις ένα βραβείο. Και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου βρίσκεται εδώ και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά με την Μπαρτσελόνα και την Εθνική Αργεντινής. Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει τόσο η Χρυσή Μπάλα".
Για την αγωνιστική κατάσταση του Μέσι, ο Μαρτίνο δήλωσε: "Στα δυο τελευταία παιχνίδια έχει μπει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Δείχνει να είναι καλά. Ο αγώνας με την Χετάφε είναι μια καλή ευκαιρία για να αγωνιστεί. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα ξεκινήσει βασικός ή αν θα τον χρησιμοποιήσουμε στο δέυτερο ημίχρονο, αλλά είναι 100% έτοιμος".
Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε και στην εικόνα της Μπαρτσελόνα αλλά και στην ανανέωση συμβολαίου του Μπαρτρά: "Έχουμε παίκτες με σπουδαίες δυνατότητες, παίκτες ικανούς να κερδίζουν κάθε παιχνίδι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, και το κυριότερο, παίκτες που δεν κουράζονται να κερδίζουν. Φτάνουν μακριά σε κάθε διοργάνωση, ορισμένες τις κατακτούν, ενώ μερικές φορές τις κατακτούν όλες. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Και όταν οι παίκτες μας παίζουν καλά, τότε είναι εύκολο να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.
Προσωπικά θεωρώ την ανανέωση του Μπαρτρά ένα πολύ καλό νέο, όπως και οι ανανεώσεις των Μπουσκέτς και Ινιέστα. Ο μικρός κέρδισε με την αξία του μια θέση στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό που η Μπαρτσελόνα τον κράτησε, καθώς είναι ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες. Είναι πολύ καλό νέο για όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα