Μαρτίνο: Δεν έχει σχέση η μια ήττα με την άλλη

12:36 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

Για πρώτη φορά μετά από εννιά μήνες η Μπαρτσελόνα χάνει δυο παιχνίδια στην σειρά καθώς μετά την ήττα στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ ήρθε η ήττα στο Μπιλμπάο από την Αθλέτικ με τον Χεράρδο Μαρτίνο να υποστηρίζει πως οι δυο ήττες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και να διαβεβαιώνει πως η Μπαρτσελόνα ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Η ήττα δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έγινε στο Άμστερνταμ. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν ήμασταν ακριβείς κατά την μεταβίβασή της και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Επίσης,

υπήρξε μία στιγμή που θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι με τον Νεϊμάρ (σ.σ. εκεί όπου οι Καταλανοί διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ιτουράσπε στον Βραζιλιάνο φορ και θα είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του)".
Στην συνέχεια ο Μαρτίνο δήλωσε: "Προφανώς δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάσουμε, πόσω μάλλον δύο φορές στη σειρά. Θέλαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μετά την ήττα στην Ολλανδία. Νομίζω πως η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική, αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε πρώτοι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας".
Καταλήγοντας, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε: "Ήμασταν καλύτεροι μέχρι το 70'. Το γκολ που πέτυχαν μας επηρέασε, γιατί είχαμε κάποια στιγμή που είχαμε την κατοχή της μπάλας και είχαμε επιθετικές διαθέσεις. Αυτή η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να παίξει. Νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα ήταν καλή και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αν και ξέραμε ότι η Μπιλμπάο θα μας πιέσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα