Μαρτίνο: Οι παίκτες δεν ήταν εξωγήινοι

15:10 16/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα, ο Τάτα Μαρτίνο έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα, με νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και φρόντισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.
Σε συνέντευξη Τύπου πριν το ντέρμπι τίτλου στο "Καμπ Νου", ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: "Αυτοί οι παίκτες έχουν γράψει τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ιστορίες. Η Μπαρτσελόνα έχει αγωνιστεί με διαφορετικό τρόπο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και την κέρδισε. Φέτος όμως αν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα το έχουν πάρει παίκτες που έχουν παίξει κανονικό ποδόσφαιρο

και όχι εξωγήινοι".
Για το μέλλον του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο Μαρτίνο δήλωσε: "Κανένας τίτλος δεν θα με κάνει να αλλάξω την απόφαση μου. Θα κάνω αυτό που θέλω. Δεν έχουμε κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα δεν δώσαμε την καλύτερη εικόνα της Μπαρτσελόνα".
Ο Μαρτίνο μίλησε και για την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και για τον Ντιέγκο Κόστα: "Αυτά τα ματς δεν έχουν φαβορί. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για αυτά που έχουν κάνει. Αλλά εμείς είμαστε η Μπαρτσελόνα, είναι 50-50. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη, αλλά η Ατλέτικο στηρίζεται περισσότερο στο σύνολο παρά σε έναν και μόνο παίκτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα