Μαρτίνες: Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟ

15:59 4/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και ο Νικόλας Μαρτίνες υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του σέβονται, αλλά δεν φοβούνται τους "πράσινους".
Στο περιθώριο της βράβευσης του ως ο MVP του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Αργεντινός μέσος του Παναιτωλικού δήλωσε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το

καλύτερο δυνατό".
Ο Μαρτίνες σχολίασε και τα δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες να ενδιαφέρονται για εκείνον: "Αυτή τη στιγμή είμαι στον Παναιτωλικό. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν και σε αυτά είμαι συγκεντρωμένος. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ. Θα δούμε...".
Για τη βράβευση του, ο Μαρτίνες δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο, αλλά θα επαναλάβω κάτι που είπα στις προηγούμενες βραβεύσεις μου. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε εμένα. Έχω πάρει έξι ή επτά ως τώρα και όσο πιο πολλά είναι, τόσο περισσότερο μου θυμίζουν την βοήθεια των συμπαικτών μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα