Μαρτίνες: Κακή η κατάσταση στη Γουίγκαν

16:58 28/3/2013 - Πηγή: AEK365

Έχοντας 27 βαθμούς σε 29 παιχνίδια, ένα λιγότερο δηλαδή από την Άστον Βίλα που βρίσκεται μια θέση υψηλότερα με 30 βαθμούς, η Γουίγκαν βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αντιμετωπίζει σοβαρό ενδεχόμενο υποβιβασμού μετά από οκτώ συναπτές χρονιές, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής, παρουσίας στην Πρέμιερ Λιγκ.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής των «latics», Ρομπέρτο Μαρτίνες, ανέφερε πως είναι η πιο δύσκολή στιγμή των τελευταίων τεσσάρων ετών, απ' όταν ανέλαβε το πόστο του στην ομάδα δηλαδή, καθώς όπως δήλωσε η κατάσταση είναι πολύ

ρευστή ακόμη και για τις ομάδες που έχουν 38 βαθμούς.
«Η προσπάθεια που κάνουμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό είναι δυσκολότερη από ποτέ. Τα πράγματα είναι πιο ανοιχτά απ' ό,τι νομίζει ο κόσμος. Και οι τρεις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού είναι ικανές να βγούνε από αυτή. Αυτό σημαίνει πως η μάχη συνεχίζεται, καθώς καμία από τις ομάδες με τους 38 βαθμούς δεν μπορεί να είναι σίγουρη πως θα παραμείνει στην κατηγορία. Περιμένω πως αυτή θα είναι η πιο δύσκολη από τις τέσσερις χρονιές» ανέφερε ο 39χρονος κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα