Μαρινάκης: Κάποιοι παίκτες να σταματήσουν να σέρνονται

14:45 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, έδωσε την ευκαιρία στον Μαρινάκη να στείλει προειδοποιητικό μήνυμα στους παίκτες λέγοντας πως κάποιοι θα πρέπει να σταματήσουν να σέρνονται μέσα στο γήπεδο.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού μιλώντας για τα κριτήρια πρόσληψης του Μίτσελ δήλωσε: "Ένα άλλο βασικό κριτήριο για την επιλογή του Μίτσελ είναι η προσωπικότητά του. Με τη παρουσία του εδώ

θα τελειώσουν και κάποια πράγματα που παρουσιάζονται τελευταία στην ομάδα μας. Δεν θα υπάρχει πλέον χαλαρότητα. Πρέπει να σταματήσουν κάποιοι παίκτες να σέρνονται στο γήπεδο".
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Μαρινάκης δήλωσε: "Θέλω να καλωσορίσω τον Μίτσελ στην οικογένεια του Ολυμπιακού για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Το μεγαλείο της καριέρας του, του δίνει τη δυνατότητα να αναλάβει το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Ένα σημαντικό κριτήριο στην επιλογή του Μίτσελ είναι ότι ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ και μετά πήγε στη Ρεάλ Β. Έχει δουλέψει πολύ με νέους κι έχει αναδείξει παικταράδες, όπως ο Μάτα της Τσέλσι, ο Σολδάδο της Βαλένθια, ο Γκρανέρο της ΚΠΡ. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για μας, που επενδύουμε στα μεγάλα ταλέντα που έχει η χώρα μας. Έχει ήδη μια σπουδαία διαδρομή στην Primera Division κι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στις ομάδες που έχει δουλέψει".
Παράλληλα ο Μαρινάκης θέλησε να στείλει μήνυμα στήριξης προς τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού λέγοντας το εξής: "Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να αναλάβει μια ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Ειδικά για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο. Όλοι στον Ολυμπιακό θα τον στηρίξουν. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαιτέρως δύσκολο, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και δεν κοιτάμε εμείς το πρόγραμμα, αλλά οι αντίπαλοί μας. Θα τον στηρίξουμε για να κάνει τον Ολυμπιακό καλύτερο και μεγαλύτερο. Θέλουμε να συνεχίσουμε με περισσότερες νίκες, περισσότερα γκολ. Τον τρόπο τον ξέρει ο νέος μας προπονητής, που του δώσαμε τα κλειδιά. Είναι πλέον ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Τον στηρίζω απόλυτα και θα είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί".

Όταν ο Μαρινάκης ρωτήθηκε αν θα γύριζε τον χρόνο πίσω και αν θα έφερνε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό, απάντησε το εξής: "Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο θα έκανα και άλλα πράγματα που δεν θα είχαν να κάνουν με τον Ζαρντίμ. Η απάντηση είναι σαφώς όχι".

Ο Μαρινάκης θέλησε να κάνει και παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους για το πώς θα πρέπει, κατά την γνώμη του, να κάνουν την δουλειά τους. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είπε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Τύπου: "Θα ήθελα από όλους οι ερωτήσεις σας να έχουν να κάνουν με τον Μίτσελ. Θα ήθελα οι δημοσιογράφοι να κάνουν πιο καλές ερωτήσεις. Να ακούσουμε ερωτήσεις που να διαβάσουν νέα παιδιά. Να μάθουν πέντε πράγματα. Ναι. Είναι ευκόλως εννοούμενο ότι ανεβαίνει ο πήχης. Να ρωτήσετε πέντε πράγματα πιο ψαγμένα. Είναι υποχρεώση σας προς τον εργοδότη που σας πληρώνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα