Μαρινάκης: Εγώ σκέφτομαι τη Κυριακή

11:16 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Γιουβέντους αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε πως εκείνος σκέφτεται το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Σε δηλώσεις του μετά το 1-0, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε: "Είναι και επαναλαμβανόμενη η επιτυχία, η Γιουβέντους είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα,

η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου, με πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα, η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, αλλά για εμάς και για μένα προσωπικά, αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή".
Ο Μαρινάκης μίλησε επίσης
Για την εμφάνιση του Ρομπέρτο: "Είναι και οι 14 παίκτες, όχι μόνο ο Ρομπέρτο. Έχει δώσει πολλές απαντήσεις. Διαφημίσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη για ακόμα μια φορά. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θα πρέπει να δουλέψουμε".
Για το αν γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός: "Σίγουρα γράφει ιστορία και οι παίκτες το επαναλαμβάνουν και δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός σήμερα και τον ευχαριστούμε πολύ. Εγώ για ακόμα μια φορά σκέφτομαι την Κυριακή και το τι πρέπει να κάνουμε εκεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα