Μαραντόνα: Σαν τους 300 Σπαρτιάτες κόντρα στην Γερμανία

11:43 22/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στον αποψινό προημιτελικό στο Γκντανσκ αν οι Έλληνες παλέψουν όπως οι 300 Σπαρτιάτες στην Μάχη των Θερμοπυλών κόντρα στους 10.000 Πέρσες τότε θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν όπως υποστήριξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος περιμένει την Ελλάδα να αντισταθεί ηρωικά απέναντι στο φαβορί Γερμανία.

Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: "Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι το παιχνίδι της ζωής

του είναι στο χέρι του, καθώς αντιμετωπίζει έναν γιγάντιο αντίπαλο. Αλλά, αν οι 300 Έλληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες έχουν την ευκαιρία απέναντι σε 11 Γερμανούς".
Για τα χαρακτηριστικά των δυο ομάδων, ο Μαραντόνα δήλωσε: "Ο Σάντος κατάφερε το θαύμα νικώντας τους Ρώσους και θα πρέπει να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας του για την αποψινή αναμέτρηση. Οι Γερμανοί είναι μια ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολύ δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί και έμπειροι. Το χαρακτηριστικό αυτής της διοργάνωσης είναι η δύναμη και είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά αλλά η Γερμανία θα πάρει την νίκη. Είναι εύκολο να θαυμάσεις αυτή την ομάδα. Έχει νεαρούς παίκτες με ταλέντο και δύναμη, είναι το φαβορί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και για την κατάκτηση του EURO".

Keywords
Τυχαία Θέματα