Μαντζουράκης: Παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του Απόλλωνα

20:31 25/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η Καλλονή έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αν και έπαιζε από το 13' με παίκτη παραπάνω, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να υποστηρίζει πως η ομάδα του παρασύρθηκε από το παιχνίδι του αντιπάλου.
Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Καλλονής δήλωσε: «Είχαμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε ένα διαφορετικό παιχνίδι, με την μπάλα περισσότερο στον αέρα και με μεγάλη μαχητικότητα. Μπράβο τους. Το κακό είναι ότι εμείς παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του Απόλλωνα. Έτσι, δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα

και όταν την κυκλοφορούσαμε, είχαμε αργή σκέψη. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως θα το κάνουμε στο επόμενο ή στα επόμενα ματς. Όποιος έβαζε το γκολ θα είχε τη δυνατότητα να κλειστεί και να κρατήσει το υπέρ του σκορ».
Για τον νεοαποκτηθέντα Γιορέντε, δήλωσε: «Οι τελευταίες αλλαγές μάς βοήθησαν να ανοίξουμε το παιχνίδι και εκεί ήμασταν επικίνδυνοι. Ο Γιορέντε και ο Ποντάνι στα αριστερά έβγαλαν ταχύτητα, αλλά έβαλα τον Γιορέντε δεξιά στη συνέχεια γιατί και ο αντίπαλος έβαλε ένα γρήγορο παίκτη από εκείνη την πλευρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα