Μαντσίνι: Πιο δύσκολο να υπερασπιστείς τον τίτλο

07:57 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η υπεράσπιση του πρωταθλήματος είναι πιο δύσκολη υπόθεση από την κατάκτηση του για πρώτη φορά υπογράμμισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος σημείωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να συνεχίσει την καλή δουλειά των τελευταίων ετών για άλλα πέντε χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Κάναμε πολύ καλή δουλειά τα τελευταία δυο χρόνια και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο και για τα επόμενα πέντε. Είναι πιο δύσκολο να υπερασπιστείς το πρωτάθλημα από το να το κατακτήσεις για πρώτη φορά. Ξεκινάμε ξανά από το μηδέν

και πρέπει να ξεχάσουμε το γεγονός πως είμαστε πρωταθλητές. Όλοι θα μας περιμένουν και θα θέλουν να μας νικήσουν".
Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μαζί με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι τον τίτλο της Premier League, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Πιστεύω πως υπάρχουν τέσσερις με πέντε ομάδες που μπορούν να μας απειλήσουν αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή και με τις μεταγραφές ακόμα να... τρέχουν, μπορώ να πω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι είναι οι κυριότεροι αντίπαλοι μας".
Για τους επιθετικούς της ομάδας, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Είναι λογικό να υπάρχουν πολλές φήμες για παίκτες όπως ο Αγκουέρο, ο Μπαλοτέλι, ο Τζέκο και ο Τέβες, Είναι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όλοι και οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα ήθελαν να τους έχουν στην διάθεση τους. Τα προβλήματα που υπήρχαν με τον Κάρλος Τέβες ανήκουν στο παρελθόν. Η συμπεριφορά του είναι καλή και μετά τον Ιανουάριο μας βοήθησε αρκετά σκοράροντας κάποια σημαντικά γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα