Μαντσίνι: Πιο δύσκολο από το ματς με την Γιουνάιτεντ

14:27 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League και η Μάντσεστερ Σίτι έχει δυο τελικούς μπροστά της, όπως είπε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα με το πρώτο να είναι αυτός κόντρα στην Νιούκαστλ, παιχνίδι που, σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό, είναι πιο δύσκολο από αυτό του ντέρμπι του Μάντσεστερ.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Το παιχνίδι με την Νιούκαστλ θα είναι το πιο δύσκολο, πιο δύσκολο

και από αυτό κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι περίεργο, αλλά ισχύει. Διανύουν μια φανταστική σεζόν και παίζουν για μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής τους είναι ένας από τους καλύτερους εδώ. Είναι ακόμα ένας τελικός, έχουμε δυο. Έναν με την Νιούκαστλ και έναν με την ΚΠΡ, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τις 13 Μαΐου. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μπορεί να είμαστε στην κορυφή, αλλά χρειαζόμαστε την νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε καλά και πρέπει να σκοράρουμε, αν θέλουμε την νίκη. Υπάρχουν ακόμα έξι βαθμοί. Ακόμη, είμαστε χαρούμενοι για τους φίλους της ομάδας, όμως είναι σημαντικό να μην σκέφτονται πως ο τίτλος έχει τελειώσει, πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα