Μαντούκα: Πληρώθηκα κάποια χρήματα, βοηθάω την ΑΕΚ

18:11 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ θριαμβεύει φέτος στην Ευρώπη και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλες εμφανίσεις. Ο Γκουστάβο Μαντούκα μίλησε σήμερα στο site του Novasports και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Εκεί μίλησε για την πιθανή επιστροφή του στην ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ,

ενώ αποκάλυψε ότι πήρε μέρος των οφειλομένων του πριν λίγες ημέρες και θέλει να βοηθά την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Να μας απαντήσει εάν σκοπεύει να μείνει για πάντα είτε στην Ελλάδα, είτε στην Κύπρο.
«Ευχαριστώ τους φιλάθλους και της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, δεν μπορώ να γνωρίσω ποιο θα είναι το μέλλον. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου καθώς έχουμε τα πλέι οφ και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Πάντως τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος είναι υπέροχες».

Γιατί έφυγες από την ΑΕΚ;
«Την εποχή που έφυγα από την ΑΕΚ σίγουρα υπήρξαν πολλοί λόγοι. Εγώ ήθελα να παραμείνω, ήμουν και πολύ καλά στην Ελλάδα. Ωστόσο κάποιοι λόγοι έδειξαν πως δεν μπορώ να παραμείνω και έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Ο ΑΠΟΕΛ επέμενε πολύ για την απόκτησή μου και με την βοήθεια του Θεού έκανα την επιλογή μου και έζησα μία εξαιρετική χρονιά με την πορεία που κάναμε».

Θα ήθελες να επιστρέψεις στην ΑΕΚ;
«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ καλά στον ΑΠΟΕΛ και τρέφω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην διοίκηση τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους. Επίσης και η οικογένειά μου είναι καλά. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον».

Οι διαφορές του Ελληνικού με το Κυπριακό πρωτάθλημα;
«Πιστεύω ότι δυστυχώς αυτή την εποχή το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα λόγω της κρίσης δεν πάει καλά, ενώ το ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχει την τάση να βελτιώνεται και να ανεβαίνει και αυτό φαίνεται και από την πορεία του ΑΠΟΕΛ. Γενικά το ποδόσφαιρο της Κύπρου δείχνει να ανεβαίνει και αυτός της Ελλάδας να πέφτει».

Είναι οι εμφανίσεις σου με τον ΑΠΟΕΛ και τα γκολ που πέτυχες απάντηση σε αυτούς που σε έκαναν να φύγεις από την ΑΕΚ;
«Σε καμία περίπτωση. Αυτό που κάνω εγώ από την στιγμή που έφυγα από την ΑΕΚ και ήρθα στον ΑΠΟΕΛ, είναι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου και τον εργοδότη μου. Και αυτό κάνω πάντα σε όποια ομάδα και να παίζω. Ούτε και για κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλησαν να αποδείξω κάτι. Όλα αυτά που κάνω δεν είναι ούτε απάντηση, ούτε απόδειξη. Αυτό που κάνω είναι να κάνω την δουλειά μου».

Πως είναι τα συναισθήματα, όταν πετυχαίνεις γκολ στην Ρεάλ Μαδρίτης;
«Η αλήθεια είναι πως για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, το να σκοράρει κόντρα σε μία ομάδα με την Ρεάλ, τον κάνει χαρούμενο και περήφανο. Η Ρεάλ μπορεί να μην είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου, είναι η δεύτερη μετά την Μπαρτσελόνα, αλλά και πάλι τα συναισθήματα είναι αυτά».

Τι θα ήθελε να πάρουν τα παιδιά του από την ζωή στην Ελλάδα;
«Εχουν πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα. Η κόρη μου και ο γιός μου πάντα ερχόντουσαν στο γήπεδο. Εχω πολλές καλές στιγμές που θυμάμαι. Η μοναδική κακή στιγμή ήταν ο τραυματισμός μου στον
Keywords
Τυχαία Θέματα