Μανωλάς: Όταν το έβαλε είπα... Ο Θεός σήμερα θέλει να κερδίσουμε

15:48 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Θέλημα Θεού ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως υποστήριξε ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος εκμυστηρεύτηκε πως μετά το 2-0 του Κάμπελ κατάλαβε πως ο Θεός ήθελε χθες να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, σημείωσε πως υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά ενώ έστρεψε την προσοχή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού,

Κώστας Μανωλάς, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για
-τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού: «Νιώθω πολύ ικανοποιημένος. Είναι μια μεγάλη χαρά και δικαίωση για την προσπάθεια που έχουμε κάνει φέτος. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και το δείχνουμε κάθε φορά στο γήπεδο. Έχω συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί έχουμε ακόμη 90 λεπτά μέχρι την πρόκριση. Είχαμε πολύ καλή απόδοση κι αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία εν όψει του επαναληπτικού».
-το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού: «Ο προπονητής πιστεύει πολύ στους παίκτες και το δείχνει καθημερινά, στο πώς μας μιλά και μας συμπεριφέρεται. Αυτό μας βοηθά πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, το ρόστερ είναι πολύ καλύτερο από την περσινή σεζόν, όλα τα παιδιά δουλεύουν εξαιρετικά γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για κάθε θέση. Μπορεί να μην κάνεις ένα καλό παιχνίδι και να χάσεις τη θέση σου. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει φέτος πως παίζει επιθετικά και δεν φοβάται καμία ομάδα. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Ο προπονητής μάς είχε δείξει σε βίντεο πού πρέπει να χτυπήσουμε, από τα άκρα και με τις αντεπιθέσεις. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά και σε φυσικά κατάσταση και τακτικά και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά από το καλοκαίρι. Ήταν η πιο σκληρή προετοιμασία στην επαγγελματική μου καριέρα κι έχω δουλέψει με πολύ σκληρούς γυμναστές, όπως οι Μπουρουτζίκας και Κέζος. Και τώρα με τον Μουρίκη ήταν ακόμη πιο σκληρή η προετοιμασία».
-το ποιος ήταν ο MVP της ομάδας του: «Είναι δύσκολο να πω γιατί μπορεί να αδικήσω κάποιον. Ο Τσόρι ήταν πολύ καλός, ο Μανιάτης έκανε ένα πολύ καλό και μεστό παιχνίδι, ενώ και ο Μαρκάνο δεν έκανε λάθη, όπως και ο Εντινγκά. Το παιχνίδι, όμως, δεν τον κερδίζουν ένας ή δύο παίκτες, αλλά όλη η ομάδα».
-το γεγονός ότι δεν απείλησε η Μαν. Γιουνάιτεντ: «Η Μαν. Γιουνάιτεντ έκανε μια καθαρή φάση, με τον Φαν Πέρσι προς το τέλος, αλλά ήταν οφσάιντ. Ευτυχώς που δεν μπήκε γκολ, γιατί θα μέτραγε για... δύο».
-την αντιμετώπιση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι: «Μπορεί να φάνηκε εύκολο το έργο, αλλά δεν ήταν έτσι. Έπρεπε να ήμουν 90 λεπτά συγκεντρωμένος, γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης είναι τέτοιας κλάσης και του αρκεί μία φάση για να σου κάνει τη ζημιά. Χθες ευτυχώς δεν έκανε τέτοια φάση με εξαίρεση αυτή που ήταν οφσάιντ».
-τη σύγκριση Φαν Πέρσι-Ιμπραΐμοβιτς: «Και οι δύο είναι πολύ δυνατοί σέντερ φορ και γρήγοροι. Όμως ο Ζλάταν επειδή είναι πιο ογκώδης και ψηλός είναι ο μεγαλύτερος σέντερ φορ στον κόσμο. Είναι πιο δύσκολος επιθετικός από τον Φαν Πέρσι, ο οποίος πάντως είναι πιο κινητικός από τον Ιμπραΐμοβιτς».
-τη συνεργασία του με τον Μαρκάνο: «Ήμασταν πολύ καλά, από τη στιγμή που κρατήσαμε το μηδέν πάει να πει ότι κάναμε άριστα τη δουλειά μας. Ο Μαρκάνο είναι πολύ καλός παίκτης, σοβαρό παιδί και δουλεύει σκληρά. Έχουμε πολλούς καλούς αμυντικούς στην ομάδα, όπως ο Σιόβας που ήταν τραυματίας ή ο Αβραάμ».
-το γκολ του Κάμπελ: «Ο Κάμπελ έβαλε φοβερό γκολ, έκανε φοβερή εκτέλεση. Είναι ένα πολύ συνεσταλμένο παιδί και δουλεύει πολύ σκληρά. Όταν το έβαλε είπα ‘Ο Θεός σήμερα θέλει να κερδίσουμε'».
-το γεγονός ότι πήρε τη φανέλα του Φέρντιναντ κι όχι του Φαν Πέρσι, τον οποίο εξουδετέρωσε: «Δεν δικαιούμουν να πάρω καμία φανέλα, δεν έχουμε κάνει ακόμη τίποτα. Πήρα τη φανέλα του Φέρντιναντ γιατί είναι ένας τεράστιος παίκτης που έχει προσφέρει τα μέγιστα. Μακάρι να κάνω κι εγώ μία καριέρα ανάλογη του Ρίο, κάτι που είναι πολύ δύσκολο».
-το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ντέρμπι αιωνίων και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι πώς θα κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, που θέλει να κερδίσουμε περισσότερο τον Παναθηναϊκό παρά τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Πιστεύω πως θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και πάλι και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα