Μανωλάς: Ο Ολυμπιακός πιο μπροστά από όλους

12:11 17/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός είναι φέτος πάρα πολύ δυνατός όπως υποστήριξε ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος ισχυρίστηκε πως η ομάδα του λιμανιού είναι πιο μπροστά από όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μανωλάς, στο novasports
- Κώστα, ο Ολυμπιακός

έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα -το καλύτερο στην ιστορία του- με 14 νίκες και μια ισοπαλία. Θα ήθελα το σχόλιο σου.
"Σίγουρα, φέτος είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Όπως βλέπουμε, σε κάθε παιχνίδι και κόντρα σε κάθε αντίπαλο είμαστε από την αρχή μπροστά στο σκορ. Μπορώ να πω πως στην Ελλάδα είμαστε πολύ μπροστά από κάθε άλλον αντίπαλο μας. Αλλά ο επόμενος αντίπαλος μας, ο ΠΑΣ Γιάννινα, είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα έρθει στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσει το βαθμό. Ο κ. Τσιώλης, ο παλαιότερος προπονητής μου, προσπαθεί να παίζει με κόντρα επιθέσεις όταν αντιμετωπίζουν οι ομάδες του ισχυρότερους αντιπάλους, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό θα κάνει. Αλλά πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί και θα κερδίσουμε".
- Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο; Θυμίζω πως για αυτόν τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στο 2013 μέσα στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, η διοίκηση έχει ορίσει προσιτές τιμές που αρχίζουν από 5 ευρώ, ενώ για παιδιά έως 15 ετών τα εισιτήρια έχουν την συμβολική τιμή ενός ευρώ.
"Σε κάθε παιχνίδι που έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, αποδίδουμε καλύτερα. Το είδαμε με την Άντερλεχτ, όπου νικήσαμε. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας να μας στηρίζει και να του δίνουμε χαρές, όπως του έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα