Μανιάτης: Θέλουμε όλοι το Κύπελλο

15:26 26/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ένα τρόπαιο που το θέλουν όλοι στην πειραϊκή ομάδα όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Μανιάτης με τον διεθνή αμυντικό να εκφράζει την αισιοδοξία του πως το παιχνίδι θα εξελιχθεί σε μια γιορτή.
Σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας του Ολυμπιακού ο διεθνής αμυντικός

τόνισε: "Το θέλουμε όλοι αυτό το Κύπελλο για να κάνουμε το νταμπλ και πιστεύω πως με μία καλή εμφάνιση το Σάββατο, μπορούμε να το κατακτήσουμε. Συμφωνώ με όλους όσοι μίλησαν για έναν τελικό-γιορτή, νομίζω ότι όλοι μας και στις δύο ομάδες συμφωνούμε μ' αυτό... Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και ν' απολαύσει το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο κι ελπίζω ότι θα είναι πράγματι μία γιορτή, όπως λένε όλοι κι εμείς θα πάρουμε το κύπελλο".
Δηλώσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε και ο Κέβιν Μιραλάς με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να δηλώνει: "Για μένα είναι πολύ σημαντικό ν' αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι. Οπότε ήθελα να παίξω και στο Περιστέρι, στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος. Από την άλλη, καλό είναι που ξεκουράστηκα, εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου και να κατακτήσουμε το κύπελλο δίνοντας μεγάλη χαρά στον κόσμο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα