Μανιάτης: Δεν το αξίζαμε

08:12 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός γνώρισε άλλη μια βαριά ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 1-4 με τον Γιάννη Μανιάτη να ισχυρίζεται πως η ομάδα του λιμανιού δεν άξιζε τέτοια ήττα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας μέσος τόνισε: "Δεν αξίζαμε αυτό το σκορ. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Δεν το αξίζαμε. Προσπαθήσαμε πολύ, η ομάδα προσπάθησε από το πρώτο λεπτό για να παίξει ανοικτά και κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Αν χάσεις

την αυτοσυγκέντρωση σου το πληρώνεις. Έτσι και εμείς, πληρώσαμε την κακή αντίδραση στις στημένες φάσεις. Στην συνέχεια νομίζω θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και τον ευχαριστούμε που αναγνώρισε την προσπάθεια μας".
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" έκαναν και οι
Ρομπέρτο: "Όσο καλά και να παίζεις, με αυτές τις ομάδες δεν μπορείς να εφησυχάζεις ούτε στιγμή. Πρέπει να είσαι πάντα ψύχραιμος. Εμείς κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Το πέναλτι που απέκρουσα το αφιέρωσα στην γυναίκα μου. Ένας τερματοφύλακας αυτό μόνο μπορεί να κάνει. Εμείς, πέρα από το σκορ, δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πως είμαστε καλή ομάδα. Δείχνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα εκτός έδρας".
Τσόρι Ντομίνγκες: "Ήταν άδικο που πήγαμε στο ημίχρονο με 1-1, με ισοπαλία, διότι είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Κρατήσαμε την μπάλα και παίξαμε σωστά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ διαφορετικό. Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στις στημένες φάσεις, αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας για να τα πάμε καλύτερα στο μέλλον".

Φουστέρ: "Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ως το 60'-65' και πολύ σωστοί στην τακτική μας. Μέχρι τότε, το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά. Μετά, δυστυχώς, έγινε καταστροφικό, Χάσαμε τις μονομαχίες στις στημένες φάσεις και το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Πρέπει να πούμε όμως ότι ήμασταν και άτυχοι. Ειδικά στο ξεκίνημα όπου είχαμε δυο δοκάρια και αρκετές φάσεις για να προηγηθούμε. Είναι πολύ βαρύ το αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα και να παλέψουμε στην συνέχεια όλα τα παιχνίδια. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς, θα τα δώσουμε όλα να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε".
Μασάντο: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε πάρα πολύ μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες και το 1-1 στο πρώτο ημίχρονο μας αδικεί. Αξίζαμε να είχαμε πετύχει, τουλάχιστον, ένα ακόμη γκολ στο πρώτο μέρος, το οποίο θα άλλαζε εντελώς την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Από ένα σημείο και μετά η Παρί μας πίεσε πάρα πολύ και μας ανάγκασε να κάνουμε αρκετά λάθη. Δεν ήμασταν προσεκτικοί στις στημένες φάσεις και το πληρώσαμε. Η εικόνα του δευτέρου μέρους δεν οφείλεται σε λόγους φυσικής κατάστασης, αλλά οφείλεται στην ποιότητα της Παρί που βρήκε τρόπους να μας πιέσει πολύ. Για εμάς δεν τελείωσε κάτι και θα πάμε στο Βέλγιο για την νίκη".
Βάις: "Οι οπαδοί μας ήταν υπέροχοι σε όλη την διάρκεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ακόμη και μετά από μια ήττα με σκορ 4-1, ήταν στο πλευρό μας. Μόνο όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σώπασαν για λίγο. Αυτό μας κάνει να ελπίζουμε πως θα είναι δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω πώς θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε με ένα συγκεκριμένο σύστημα. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς μπροστά με 3-1 στο ημίχρονο".
Μπονγκ: "Δεν αξίζαμε να δεχτούμε τέσσερα γκολ. Ήμασταν καλοί, αλλά η Παρί πήρε κεφάλι στο σκορ. Εμείς την στιγμή που ισοφαρίσαμε θα έπρεπε να πετύχουμε και άλλο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις, πράγμα που είναι απαγορευτικό και δεν συγχωρείται. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να πάρουμε τη νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια. Εγώ έπαιξα τραυματίας, όμως ήρθα στον Ολυμπιακό για να βοηθάω. Δεν γινόταν να χάσω αυτό το παιχνίδι"

Keywords
Τυχαία Θέματα