Μακρής: Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, είμαστε σε οριακή κατάσταση

12:04 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Μακρής είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον ΟΦΗ καταθέτοντας προσφυγή και όπως υπογράμμισε αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έχουν άλλα περιθώρια.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο 31χρονος μέσος, Γιώργος Μακρής, στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τη κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ: "Δεν έχουμε άλλα περιθώρια και έχουμε φτάσει σε αυτή τη κατάσταση. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση

αλλά έχει κατατεθεί η προσφυγή ώστε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Όλα τα παιδιά ήταν σε οριακή κατάσταση και δεν μπορώ να ξέρω πώς θα κινηθεί ο καθένας. Είναι παράξενα τα πράγματα και δεν μπορώ να εξηγήσω τη κατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς φτάσαμε εδώ. Είναι κάτι πάνω από εμάς. Πέρυσι η ομάδα ήταν έκτη στο πρωτάθλημα και μπήκε στη τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας".
- Για τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ: "Τα χρήματα που έχουμε πάρει φέτος είναι από τις περυσινές οφειλές. Ο κάθε παίκτης κάνει υπομονή για τα λεφτά που του οφείλονται. Άλλο είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις και άλλο είναι να μην πληρώνεσαι καθόλου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια. Προσωπικά, δεν μπορώ να περιμένω άλλο".
- Για τη φάση του γκολ που έβαλε στη Βέροια: "Μου δόθηκε η ευκαιρία να σκοράρω αλλά δεν μπορείς να πανηγυρίσεις όταν επικρατεί αυτή η κατάσταση στην ομάδα".
- Για τη παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στη τεχνική ηγεσία: "Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ήρθε κοντά μας σε μια δύσκολη στιγμή για να μας βοηθήσει. Ο καθένας από εμάς είναι στα όρια του. Η ομάδα συσπειρώθηκε μετά τη νίκη κόντρα στη Κέρκυρα αλλά συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση".
- Για την επόμενη μέρα στη καριέρα του: "Χρειάζεται χρόνος να ηρεμήσω λίγο. Υπάρχουν επαφές με κάποιες ομάδες αλλά τίποτα παραπάνω".
- Για το τι κρατάει από το πέρασμά του από τον ΟΦΗ: "Θέλω να κρατήσω μόνο τις καλές αναμνήσεις. Αυτά τα δυο χρόνια ήταν δύσκολα αλλά αυτό έκανε τις λίγες χαρές ακόμα πιο δυνατές και έντονες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα