Μάκος στο aek365: Ο Λίνεν θα κοιτάξει πρώτα το αποτέλεσμα

18:41 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι σίγουρα ο πλέον αρμόδιος για να μιλήσει για την συνεργασία ΑΕΚ και Έβαλντ Λίνεν. Τρία χρόνια στην ΑΕΚ, δύο χρόνια και κάτι μήνες συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος από τον Μόναχο μίλησε στο aek365 για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ. Και ανέφερε όλα αυτά τα στοιχεία που είχε δει στον έμπειρο Γερμανό τεχνικό,

το διάστημα της συνεργασίας τους στον Πανιώνιο και πως θα λειτουργήσει και τώρα στην ΑΕΚ, σε μια πολύ δύσκολη και οριακή κατάσταση.

«Περίπου 2,5 χρόνια ήμουν με τον Λίνεν στον Πανιώνιο, όσο δηλαδή έμεινε στην ομάδα. Είναι ένας εργασιομανής προπονητής, όπως όλοι οι Γερμανοί. Δεν είναι πολύ αυστηρός, όπως θα πιστεύει κάποιος. Είναι πολύ σοβαρός στην δουλειά του, αλλά ξέρει να ξεχωρίζει πότε πρέπει να χαλαρώσει. Ξέρει καλά το άθλημα και τι χρειάζεται μια ομάδα. Ξέρει μάλιστα πολλές γλώσσες για να κάνει την δουλειά του πιο εύκολη. Θυμάμαι μίλαγε εκτός από τα γερμανικά, πολύ καλά αγγλικά και ισπανικά, ενώ ήξερε καλά και τα βασικά για τα ελληνικά για να δώσει οδηγίες. Με τον Πανιώνιο τα πήγε πολύ καλά, αλλά μην συγκρίνουμε τις δύο περιόδους γιατί τότε έκανε δύο προετοιμασίες ο Λίνεν. Η ΑΕΚ τώρα είναι σε πολύ δύσκολη περίοδο. Χρειάζεται αποτελέσματα και ο Λίνεν ξέρει καλά ότι τώρα που ο χρόνος πιέζει, πρέπει να πάρει αποτελέσματα. Και εκεί θα εστιάσει. Εκεί έχει πρόβλημα η ΑΕΚ. Έχω δει όλα τα παιχνίδια, τα παιδιά προσπαθούν, έχουν καλή εικόνα, αλλά τους λείπει το κάτι παραπάνω. Εκεί είναι που φαίνεται ότι δεν υπάρχει εμπειρία, ακόμη και στα νέα και στα μεγαλύτερα παιδιά. Ο Λίνεν θα δουλέψει πολύ για να πάρει το αποτέλεσμα. Και επειδή η επόμενη τετράδα αγώνων με ΠΑΟΚ, Πλατανιά που είναι ψηλά και ΠΑΟΟΣΦΠ είναι πολύ δύσκολη, μην βιαστούν να το κρίνουν. Η ΑΕΚ, ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι πρέπει να στηρίξουν τον προπονητή τώρα. Δεν είναι εικόνα να αλλάζει συνέχεια προπονητές η ΑΕΚ. Το θετικό είναι πάντως ότι οι αλλαγές προπονητή, λειτουργούν θετικά για τις ομάδες. Το είδα εγώ στην ΑΕΚ και με Χιμένεθ και με Κωστένογλου. Άλλαξαν όλα προς το καλύτερο. Μακάρι να γίνει αυτό και στην ΑΕΚ, από το πρώτο κιόλας ματς. Όταν έχεις δύο βαθμούς, ένα καλό αποτέλεσμα θα σε φτιάξει για την συνέχεια. Θα πάρεις ψυχολογία. Και αυτό λείπει στην ΑΕΚ» είπε ο διεθνής μέσος της Μόναχο 1860.

Ωστόσο, ο Μάκος αποκάλυψε στο aek365 ότι προ ημερών συνάντησε τον Λίνεν στο Μόναχο και μίλησαν και για την ΑΕΚ. «Τον συνάντησα και μιλήσαμε για την ΑΕΚ. Με ρώτησε για την ομάδα και του είπα ότι ξέρω και ότι διαβάζω. Με ρώτησε όπως ρώτησε και ο μάνατζερ του τον κ.Δημητρέλο αν θα μπουν επενδυτές. Του είπα δεν ξέρω, γιατί τόσα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα… Οπότε δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Ηξερα πολλά πάντως. Τους παίκτες, την κατάσταση και όλα. Μακάρι να πάει καλά. Πρώτα από όλα για την ΑΕΚ, πονάω να την βλέπω εκεί… Στεναχωριέμαι, μπαίνω κάθε μέρα στο internet και διαβάζω τι γίνεται στην ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα