Μαφία καλά δομημένη με αρχηγό και εκτελεστικά όργανα

23:46 11/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στο «Ράδιο Ένα» 102,5 Fm φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Πάτσης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου τοποθετήθηκε για το νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αποκαλύφθηκε προσφάτως:

Όσον αφορά στο νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ανδρέας Πάτσης είπε: «Είναι μια μαφία, μια εγκληματική οργάνωση καλά δομημένη με αρχηγό και εκτελεστικά όργανα, αλλά το χειρότερο είναι η ανοχή της Πολιτείας σε όλα αυτά τα φαινόμενα σήψης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο λύση να πέσει η ομάδα, δεν είμαι σίγουρος

ότι με αυτό το πράγμα θα ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο. Από το προηγούμενο σκάνδαλο υπάρχουν 200 υπόδικοι και 7 καταδικασμένοι. Στην πλειοψηφία τους λειτουργούν μέσα στο ποδόσφαιρο. Άρα τι ξεκαθάρισε στο ποδόσφαιρο εδώ και τέσσερα χρόνια; Τίποτα. Η δικαιοσύνη είναι αργή αλλά υπάρχουν κι άλλες δικλίδες για έναν υπόδικο να μην βρίσκεται στα γήπεδα, να μην κάνει τον παράγοντα. Ο υποβιβασμός μπορεί να ικανοποιεί το κοινό που ζητάει αίμα αλλά δεν αλλάζει τίποτα, όπως δεν άλλαξε τίποτα με το προηγούμενο σκάνδαλο. Δεν είναι ζητούμενο να πέσει μία ομάδα, το θέμα είναι να εξαφανιστούν γύρω από την ομάδα όσοι την οδήγησαν στην πτώση. Να αποβάλλεται επί της ουσίας από το σύστημα, όχι κατά τα φαινόμενα. Τα πλοκάμια της διαπλοκής είναι πολύ βαθιά. Ίσως κάποια στιγμή υπάρχει αφύπνιση της κοινωνίας ώστε οι θεσμοί και οι μηχανισμοί να γίνουν πιο αποφασιστικοί στο ξεκαθάρισμα του τοπίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα