«Μαχητής που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του»

12:21 2/1/2015 - Πηγή: AEK365

Με ύμνους αναφέρθηκε στον Αντρέ Σιμοες, ο προπονητής του Μιγκέλ Λεάλ, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Πορτογάλος μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με τους "κιτρινόμαυρους" από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι και ο τεχνικός της Μορεϊρένσε κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Φέτος, ο Πορτογάλος μέσος μετράει δυο γκολ

και τέσσερις ασίστ, σε 13 εμφανίσεις με την ομάδα του.

Ο Λεάλ τόνισε στην εφημερίδα "Έθνος": "Πρόκειται για μαχητή, έναν ποδοσφαιριστή που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ δυνατός, πεισματάρης, αλλά και τεχνίτης. Βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία (25 ετών) και πιστεύω ότι η ΑΕΚ χτύπησε... διάνα με την απόκτησή του".

Στη συνέχεια, ο Λεάλ συμπλήρωσε: "Οσο περνάει ο καιρός θα ωριμάζει ακόμα περισσότερο και μαζί με τον Μπαρμπόσα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως με εντυπωσίασε το γεγονός ότι επέλεξε την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι, αν πιστέψει κάποιος το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Μπράγκα, Μπενφίκα, Πόρτο, αλλά και Σεβίλλης"!

Keywords
Τυχαία Θέματα