Μάχη στα δοκάρια της Νόριτς

16:40 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρούντι είναι κοντά στην επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, μετά την επέμβαση στον μηρό, με αποτέλεσμα να μείνει για τρεις μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Κατά το διάστημα αυτό, ο Μπαν πήρε τη θέση του άτυχου πορτιέρο και στο διάστημα που αγωνίζεται έχει πραγματοποιήσει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, με τελευταία αυτή του Σαββάτου στην ισοπαλία με τη Σαουθάμτον.

Σχετικά με το αν θα παλέψει για να παραμείνει βασικός και μετά την επιστροφή του Ρούντι, ο Άγγλος κιπερ δήλωσε αρχικά: «Το κυριότερο είναι να μένει ανέπαφη η εστία. Ο Τζον θα επιστρέψει σε καλή

φυσική κατάσταση σε λίγες εβδομάδες, οπότε θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά» και συμπλήρωσε: «Ήμουν λίγο απογοητευμένος που επέτρεψα να δεχθούμε τέσσερα γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου».

Όσον αφορά το πρόσφατο αποτέλεσμα με τη Σαουθάμπτον, ο 28χρονος το θεωρεί δίκαιο, παρόλο που η ομάδα του έφτασε στις καθυστερήσεις κοντά στη νίκη με τον Μπόρουτς να αποκρούει το πέναλτι του Χολτ: «Φάνηκαν να μας πλησιάζουν αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο όμως εν τέλει είμαι ευχαριστημένος που διατηρήσαμε ανέπαφη την εστία, ελπίζω ότι θα το συνεχίσω και στο επόμενο παιχνίδι. Είχαμε μία σπουδαία ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όμως από τη στιγμή που δεν έγινε, θα δεχθώ τον έναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα