«Μάχη» παραμονής και κορυφής

23:26 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00/ aek365.gr/NS3)

Μάχη παραμονής θα γίνει στην Τρίπολη ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και την Κέρκυρα για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «Φαίακες» μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν στο ΟΑΚΑ

απέναντι στον Παναθηναϊκό θέλουν να παρουσιάσουν την ίδια εικόνα, αλλά το συνδυάσουν και με νίκη. Ενώ οι Αρκάδες μετά το τρίποντο επί του Παναιτωλικού θέλουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Ηλιάδης, Χαμπλ, Όσμαν, Γραμμόζης, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Αγρίτης, Μαρτίν, Τσίγκας, Μπάρκογλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Πουλίντο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Λαδάκης, Άλβαρες, Ράγιος, Τσαμπούρης, Έγκον, Χούλι, Μπρέσκα, Σολάκης, Μπακασέτας, Περόνε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ (15:00/aek365.gr/NS2)

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο του Περιστερίου για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα του Πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες έχουν αρκετά καλή ψυχολογία μετά τη νίκη -πρόκριση στο Κύπελλο επί των «κίτρινων». Από την άλλη ο Άρης θέλει να συνεχίσει με νίκη και ειδικά με τον καινούργιο προπονητή, Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ,Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Τάτος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μπάλας, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μακρής, Επστάιν, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Καραμάνος, Μήτρογλου.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Κατίδης, Γιαννιώτας, Ουμπίντες, Ακόστα, Φατί, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Καπετάνος και Τσουκάνης.

ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (17:15/aek365.gr/NS2)

ΠΑΟΚ και Εργοτέλης αναμετρόνται στη Τούμπα για την 17η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί στην έδρα του απέναντι σε έναν αντίπαλο προβληματικό στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν αντιμετωπίζει πολλές απουσίες αφού ο μοναδικός παίκτης που έχει μείνει εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Εργοτέλης προέρχεται από τη νίκη κόντρα στο Νέο Πανιώνιο ωστόσο έχει δείξει πως φέτος αντιμετωπίζει πρόβλημα αστάθειας. Οι κρητικοί έχουν πολλά αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας και ελπίζουν να αποσπάσουν κάτι θετικό στο ματς της Τούμπας. Ο Νίκος Καραγεωργίου άφησε εκτός αποστολής τον Τζούνιορ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ για αγωνιστικούς λόγους και τους Δερμιτζάκη, Κανδηλάκη, Ρομάνο, Καρέλη, Μπουχαλάκη, Ευαγγέλου, Αθανασίου, Νταντόμο και Ρέντζα.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ(Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιάννου, Κατσικάς, Κίτσιου, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Λ

Keywords
Τυχαία Θέματα